Realizare site. Realizare magazin online.SEO. Promovare.

Realizare site. Realizare magazin Online. Optimizare SEO

SEO poate stimula clasarea site-ului dumneavoastră prin utilizarea cuvintelor cheie. Mai mulți oameni vă vor putea găsi afacerea dar și un site frumos proiectat.


Suntem o companie ce ofera servicii de dezvoltare web cum ar fi realizare site, realizare magazin online sau promovare site online. Sprijinim companiile care se afla la inceput sau in continua dezvoltare indiferent de domeniul de activitate, fie ca e vorba de site de prezentare, realizare magazin online, blog sau oricare tip de site. Suntem specializati in solutii complete si personalizate pentru grafica si web design, promovare site online, gazduire sau mentenanta.

Clientii nostri apeleaza la serviciile noastre pentru ca suntem receptivi, profesionisti si creativi. Includem clientii nostri in toate deciziile si procesul de creare pe tot parcursul etapelor de dezvoltarea a proiectului. Daca doriti sa va ajutam sa va construiti prezenta online, sa va proiectati si sa va ghidati eforturile de marketing, sa va construiti site de prezentare sau magazin online sau sa va creati logo-ul suntem aici pentru a va ajuta.

Cunoastem importanta unui site performant, de aceea credem ca afacerea dumneavoastra este unica si merita un site personalizat cu un design minunat.
Suntem extrem de determinati sa oferim tuturor clientilor nostri o calitate excelenta a proiectelor si credem ca comunicarea, transparenta si managementul eficient al proiectelor sunt de o importanta capitala.
Intelegem importanta mentinerii concentrarii si a respectarii termenelor de livrare. Suntem foarte organizati si excelenti in managementul timpului.

Realizare site de prezentare. Realizare magazin online.

Telefon : 0733.040.334 Email: office@kdd.ro

Realizare site de prezentare
– Abordare moderna si intuitiva

In fiecare proiect, subliniem abordarea individuala a clientilor. Designul si grafica inovatoare, eleganta si atractiva, navigarea si administrarea usoara, functionalitatea fara probleme, siguranta si serviciile prietenoase sunt ceea ce oferim cand vine vorba de realizare site.

Detalii

Realizare magazin online
- Online este mai simplu si usor!

Cu experienta in realizarea de afaceri online de succes echipa KDD va ajuta sa va organizati si sa va optimizati produsele pentru a obtine cele mai bune sanse de a atrage clienti, a-i fideliza si de a incheia vanzarea.
Ofera-i clientului tau inca de la prima vizita o experienta de cumparare interactiva, rapida si in deplina siguranta cu un magazin online profesional cu o interfata prietenoasa, aspect atractiv, simpla si usor de gestionat.

Detalii

Intrebari si raspunsuri

1Ce inseamna SEO ?
SEO este procesul de îmbunătățire a clasamentului site-ului dumneavoastră în rezultatele motorului de căutare.
Când oamenii caută o afacere sau un produs, aceștia se îndreaptă către motoarele de căutare. Motoarele de căutare precum Google folosesc algoritmi pentru a clasifica site-urile web pentru a oferi cele mai relevante informații celor care caută.
Optimizarea site-ului dumneavoastră cu SEO permite să apară în rezultatele motorului de căutare pentru cuvintele cheie și frazele legate de afacerea dumneavoastră. Acest lucru este extrem de important deoarece, atunci când site-ul se situează pe o pozitie mai buna, mai mulți oameni vor putea să vă găsească afacerea online, să vă contacteze și, în cele din urmă, să devină clienți.
De fapt, mulți clienți nu depășesc prima pagină a rezultatelor, iar primele trei rezultate organice primesc mai mult de 50% din clicuri. Menținerea clasamentelor de top este esențială pentru direcționarea traficului spre site-ul dumneavoastră și pentru atragerea mai multor clienți.
2In ce platforma este realizat site-ul ?
Site-ul este realizat in wordpress pentru ca este usor de folosit de catre dumnevoastra chiar daca sunteti o persoana non-tehnica.
3Site-ul este securizat ?
Sigur ca DA. Serverul Ultra de la KDD iti ofera performanta - uptime garantat de 99.9%.Iti garantam angajamentul nostru pentru calitate.
4Care sunt caracteristicile magazinului online ?
Pagini Nelimitate – un număr nelimitat de pagini și sub pagini pentru website-ul dumnevoastră. Design Personalizat – realizarea unui concept grafic potrivit domeniului dumnevoastră de activitate. Design Responsive – se adaptează în funcție de dimensiunea display-ului pe care este afișat ( telefon, tableta ) Conectare Social Media – inserare scripturi la alegere – Facebook/ Twitter/ Google + Newsletter – funcție prin care utilizatorii se pot înregistra pentru a primi noutăți. Live Chat – posibilitatea de conversație în timp real cu vizitatorii website-ului dumnevoastră. Rapoarte Activitate Client – raport al activității clientului pe website precum și un registru cu datele complete. Inserare Produse – Inserarea unui număr nelimitat de produse in magazinul online. Motor de Cautare – funcție de căutare automată a produselor după denumire în timp real. Monitorizare Stoc – monitorizarea produselor pentru o mai bună evidentă a gestiunii. Raport Produse – raport de evidenta a produselor vizualizate sau vândute de catre clienți. Produse Preferențiale – afișare produse în funcție de promoție, preturi promoționale, noutăți etc. Diferite modalități de plata – diferite opțiuni de plata: la livrare, ordin bancar, plata cu cardul etc. Panou Administrare – verificarea și preluarea comenzilor plus editarea și adăugarea anumitor funcții.

Tehnologie

realizare site tehnologie a

Iti satisfacem nevoia de viteza. Combinam tehnologia de servere de ultima generatie cu SSD-uri special concepute pentru data center.

Detalii

De ce sa alegeti KDD Online ?

Vă dezvoltăm un magazin personalizat, cu un impact vizual captivant pentru a vă ajuta la început de drum să vă măriți vănzarile în mediul online.

creare website

Siguranta sporita

Certificatul SSL stabilește o relație de încredere între vănzător și cumpărător.
creare site de prezentare

Platforma e-commerce

Numar nelimitat de categorii si produse. Meniu configurabil pe categorie / subcategorie.
realizare site bucuresti

Usor de navigat

Cumparătorii online au la dispoziție câteva minute ca să achiziționeze un produs.
creare site ieftin

Design atractiv

Concept grafic potrivit domeniului dumneavoastră de activitate.

realizare site

Site de prezentare

Știm cu toții ce este un site web, dar ceea ce nu știm cu toții, este cât de benefic este un site de prezentare pentru afacerea dumneavoastră și pentru a face față numărului de companii care nu au nici un site web sau o prezentă online !

Un site de prezentare bun însemna o interfață de utilizator interactivă pentru clienți, ceea ce va duce la o mai buna clasare pe motoarele de căutare, rezultând astfel mai multe venituri.

Site-ul dumneavoastră poate fi prima interacțiune cu potențiali clienți, iar designul site-ului dumneavoastră joaca un rol important în modul în care oamenii vă percep afacerea.

Vă prezentăm în cele ce urmează de ce designul web este atât de important și cum planurile de design web de la KDD pot ajuta compania dumneavoastră să ajungă și să convertească mai mulți clienți online.

magazin online


Să începem !

 

Importanța designului și cum vă ajută în a face afacerea profitabilă

 

Design-ul site-ului dumneavoastră, identitatea dumneavoastră online, poate fie să vă aducă profit sau să vă încetinească afacerea. Aceasta face diferența în privința modului în care publicul ținta privește compania dumneavoastră și designul web care îi poate transforma în clienți. Ca atare, dezvoltarea unui  site care are o interfață impresionantă pentru utilizator va duce la o rată de conversie mult mai bună, ceea ce vă aduce la o mai buna afacere și venituri. Designul web poate face ca produsul să-și exprime clar funcționalitatea prin utilizarea intuiției utilizatorului.

De la SEO și branding la ratele de conversie și mai mult, design-ul site-ului dumneavoastră joacă un rol major în modul în care afacerea dumneavoastră este percepută de către consumatorii de pretutindeni.

web design

KDD Online știe importanța unui site bun. Suntem o companie perfecționată în web design, care vă va ajuta să obțineți site-ul visurilor dumneavoastră. Credem că afacerea dumneavoastră este unică și merită un site personalizat care să se potrivească cu un design minunat.

De ce ținem cont atunci când lucrăm la un proiect de realizare magazin online sau site de prezentare?

Nu este suficient să aveți un site minunat. Oamenii trebuie să vă găsească site-ul dumneavoastră web. Când aveți site-ul perfect creat, veți dori să luați în considerare investițiile în servicii SEO.

SEO poate stimula clasarea site-ului dumneavoastră prin utilizarea cuvintelor cheie. Mai mulți oameni vă vor putea găsi afacerea dar și un site frumos proiectat.

realizare magazin online

  1. Navigare

Acest lucru este esențial mai ales atunci când site-ul dumneavoastră are multe pagini. În principiu, aceasta include o bară de navigare bine etichetată sau un meniu care prezintă o lista a diferitelor pagini Web. Atunci când navigarea pe site este dezvoltata bine, utilizatorii pot explora și înțelege cu ușurința site-ul dumneavoastră. Vă vom ajuta cu fluxul site-ului dumneavoastră și cu modul în care oamenii pot ajunge de la o pagină la alta. Suntem pentru o navigare simpla dar intuitivă, care poate face vizitatorii să revină pentru mai mult.

  1. Conținut și elemente vizuale

Lucrăm împreuna cu dumneavoastră pentru a crea un design modern care să se potrivească brandului. Vă vom ajuta să alegeți schema potrivita de culori și elemente de design pentru a atrage atenția atât a vizitatorilor cât și asupra serviciilor sau produselor. Imaginile și efectele multimedia influențează foarte mult oamenii dacă rămân pe site sau nu. Lucrăm împreuna cu dumneavoastră pentru a include elemente vizuale care vor ține vizitatorii implicați în site-ul Web. Acestea includ și alegerea fontului și a altor detalii tipografice. Asemenea aspecte ale designului web ar trebui să meargă împreuna pentru a oferi un mesaj precis publicului. În majoritatea cazurilor, cititorii tind să-și amintească mesajul când este concis și la care se pot identifica cititorii.

  1. Uniformitatea brandului

Brandul dumneavoastră este ceea ce va diferențiază de concurență și este de obicei identificata printr-un logo. Dacă firma / compania dumneavoastră are o siglă unică care este plasata pe toate materialele tipărite, toate elementele logoului trebuie integrate în designul site-ului pentru a asigura coerență. Este foarte important ca piața țintă să vă recunoască brandul în toate tipurile de medii.

  1. Apeluri la acțiune

Oamenii pot citi toate ofertele dumneavoastră de vânzare, dar ce facem în continuare? Ne asiguram că paginile dumneavoastră au o chemare la acțiune. Acestea pot fi sub forma de legături, butoane sau câmpuri de formular. Aceste elemente vor contribui la intensificarea interacțiunii cu compania dumneavoastră, ceea ce poate duce la conversii potențiale.

  1. Atractivitate

Este greu să reții atenția oamenilor. Paginile web trebuie să aibă un aspect excepțional, astfel încât acestea să fie mai atractive pentru utilizatori și să âi rețina atenția mai mult timp în pagina dumneavoastră. Trebuie sa „hrănească” ochii oamenilor – acesta este adevărul; acesta este locul unde va începe fiecare implicare. Pentru aceasta, nevoia de design și dezvoltare a site-ului web este un factor indispensabil care trebuie măsurat cu atenție de către fiecare proprietar al unui site de prezentare sau magazin online.

Cea mai importantă parte a designului web este de a menține vizitatorii axați pe brandul, produsele și serviciile dumneavoastră. Așa cum am menționat anterior, includem pe site-ul dumneavoastră elemente vizuale care vor tine oamenii implicați. Acestea sunt lucruri precum videoclipuri, conținut convingător, conținut descărcat și info-grafice. Adăugam elemente de angajare pentru a ține vizitatorii interesați de site-ul dumneavoastră web.

  1. Design Responsive

Ne asiguram că site-ul dumneavoastră are un design responsive. Un design responsive este atunci când un site web este ușor redimensionat pentru a se potrivi oricărui ecran sau dispozitiv. Echipa noastră vă va asigura că site-ul dumneavoastră este la fel de funcțional pe un dispozitiv mobil ca și pe un desktop. Fiecare pagina trebuie să aibă o direcție în care oamenii trebuie să ajungă. În cele mai multe cazuri, derularea este cea mai comuna progresie. Direcția este în partea de jos a paginii. Pe un desktop, aceasta este o sarcina ușoara. Pe mobil, acest lucru poate fi mai dificil, deoarece oamenii nu vor să-și petreacă mult timp derulând. Vom crea site-ul dumneavoastră astfel încât direcția să fie optimizată pentru orice dispozitiv.

  1. Organizarea și optimizarea motorului de cautare

La fel cum citim o carte, este confortabil să citești o pagina web de la stânga la dreapta, de sus în jos. De aceea utilizam același model de citire atunci când realizam un site.

Deoarece majoritatea oamenilor citesc pornind de la zona din stânga sus, designerii noștri pun cele mai importante informații acolo. Aceasta crește șansele de transmitere a mesajului către vizitatorii care pot deveni clienții dumneavoastră. Utilizarea zonelor vizibile pentru detaliile importante ale site-ului poate, de asemenea, să îmbunătățească optimizarea motorului de căutare sau SEO. Acest lucru se întâmpla atunci când incorporați cuvinte cheie legate de afacerea dumneavoastră  in textul HTML. Când motoarele de căutare precum Google, Yahoo și Bing pot accesa cu crawlere în site-ul dumneavoastră, rezultă o plasare mai bună a motorului de căutare, ceea ce înseamnă ca site-ul dumneavoastră devine mai vizibil și mai ușor de căutat.

În această epocă digitală, realizăm site-uri pentru a deveni mai accesibile pentru clienții dumneavoastră. Cu ajutorul design-ului site-ului, creăm un mediu on-line prietenos, unde utilizatorii pot obține informații utile în orice moment al zilei. Mai mult, atunci când aveți un site web bine gestionat, oamenii se pot baza pe dumneavoastră.

Echipa KDD construiește încredere, iar atunci când vizitatorii au încredere în dumneavoastră, nu vor avea îndoieli în ceea ce privește obținerea produselor și serviciilor dumneavoastră. De fapt, veți avea o afacere înfloritoare și profitabilă.

realizare site ieftin

Sunteți gata să vă creați site-ul ideal cu KDD Online ?

KDD Online este o agenție de web design care își ia timp să te cunoască pe tine și afacerea ta.

Nu vă vom oferi un site web pentru cookie-cutter care este la fel ca la toți ceilalți. Noi credem că afacerea dumneavoastră este unică, așa că meritați un site web unic. Designerii noștri lucrează cu echipa noastră de Internet Marketing pentru a face cel mai bun site web și a vă promova brandul.

Lucrăm la aspectul, conținutul și apelurile la acțiune pentru a obține cea mai bună rentabilitate posibilă a investiției .

Echipa noastră talentată vă poate oferi site-ul dumneavoastră ideal. Chiar și după ce site-ul dumneavoastră este terminat, continuăm să efectuăm teste de performanță. Vrem să fim siguri că site-ul dumneavoastră rulează cât mai bine posibil. Îmbunătățim constant paginile pentru a le face mai bune pentru dumneavoastră și consumatorii dumneavoastră.

creare web design

Dacă sunteți gata să creați site-ul dumneavoastră de vis, contactați-ne astăzi pentru a discuta cu un specialist !

Site-ul care va fi profitabil pentru dumneavoastră și pentru noi va fi o referință bună.

Un site web de calitate ar trebui să fie profitabil pentru proprietarul său. Prin urmare, este important să obțineți un bun sprijin și o strategie de marketing.

seo

Membrii echipei noastre au mulți ani de experiență în dezvoltarea, publicitatea, implementarea și gestionarea site-urilor.
Pe baza analizei vă vom pregăti o campanie eficientă de publicitate pe internet, care se va adapta nevoilor dumneavoastră.

Realizare site, magazin online

Realizare site de prezentare. Realizare magazin Online. Optimizare SEO

Oferta noastră:

– selectarea numelui de domeniu corespunzător și înregistrarea acestuia, servicii de găzduire web securizată;
– crearea de site-uri (realizare site – web design);
– crearea de e-shop-uri (magazine online);
– optimizarea SEO a site-urilor web;
e-marketing, PPC, promovare pe rețelele sociale – pagini facebook, concursuri, buletine de știri și îngrijirea clienților existenți;
– consiliere și sprijin.

În mai putin de 5 zile puteti avea la dispozitie propriul website la preturi avantajoase.

Realizare site, magazin online

realizare site

Aveți nevoie de un site web? Avem pachetele potrivite nevoilor dumneavoastră.

Site-ul dumneavoastră este ușa virtuală pentru clienți, pe site ei își vor face prima impresie despre afacerea pe care o dețineți.
Acum cu un smartphone în mână sau un laptop / calculator, la o simplă verificare pe Google găsiți tot ce aveți nevoie.

KDD ONLINE înțelege că, în timp ce site-ul dumneavoastră web trebuie să arate excelent, trebuie să reflecte și compania dumneavoastră și să creeze o legătură între branding, atât online, cât și offline. Aveți nevoie de un site web care să spună atât clienților actuali, cât și clienților potențiali exact cum îi puteți ajuta. 

Promovare site, promovare site pret, promovare google pret, optimizare seo

Vă putem oferi un design minunat, un text de încredere, o găzduire sigură și un site web prietenos SEO. Acesta poate fi un upgrade la site-ul dumneavoastră existent sau o prezență web de brand nou. 90% din site-urile noastre normale se bazează pe WordPress, deoarece este platforma perfectă pentru a vă putea controla, cu abilitatea de a adăuga diverse funcționalități, de a adăuga pagini noi sau de a scrie cu ușurință un blog.

Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a construi un șablon standard personalizat pentru a se potrivi afacerii dumneavoastră.  și apoi pentru o sesiune rapidă privind plug-inurile SEO, sociale și de securitate pe care le instalăm ca standard.

Porniți cu dreptul în mediul online și alegeți realizarea unui site cu design responsive și optimizare SEO on page.

Magazin online 

magazin online

WordPress este o opțiune excelentă pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

KDD Online are o experiență dovedită în crearea de afaceri online de succes.  KDD vă ajută cum să vă organizați și să vă optimizați produsele pentru a obține cele mai bune șanse în a atrage clienții și de a încheia vânzarea !

Realizare site.

Puteți vinde orice, inclusiv produse digitale descărcabile. Magazinul oferit de noi este plin de caracteristici, inclusiv metode de plată, urmărirea inventarului, transport, taxe, instrumente de marketing și multe altele. Woo Commerce devine rapid cea mai importantă platformă de comerț electronic din lume.

Oferă-i clientului tău o experiență de cumpărare plăcută ca la Mall, sigură ca la bancă, simplă ca la magazin și mai rapidă decât toate, din prima zi !

Promovare si Marketing

website de prezentare, pret website, firma web design bucuresti, intretinere site, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site uri

Serviciile de marketing pe Internet de la KDD Online vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă câștigați rezultatele pe care le meritați.
Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media.
Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.realizare site

Realizare site cu KDD Online

Prezența online prin intermediul site-ului reprezintă identitatea companiei și posibilitatea de a fi în mod constant în contact cu actualii și posibili clienți. Un site profesional reprezintă și o strategie de marketing excelentă, site-ul fiind considerat cea mai ieftina varianta de marketing în prezent. realizare site

creare website ieftin, oferta web design, realizarea unui site web, pret site de prezentare, creare site profesional, crearea unui website

În timp ce SEO poate dura mai multe luni înainte de a vedea rezultatele, PPC poate începe să conducă trafic relevant pe site-ul tău în momentul în care vor apărea anunțurile live. Cu alte cuvinte, PPC vă poate ajuta să stabiliți o prezență în rezultatele căutării, în timp ce câștigați clasamentele organice cu SEO. realizare site

Cu PPC, marketerii licitează pentru plasarea într-o legătură sponsorizată a unui motor de căutare. Selectați cuvintele cheie pe care doriți să declanșați anunțurile dumneavoastră și setați o sumă licitată maximă. Dacă suma dumneavoastră licitată se situează printre cele mai ridicate, anunțurile dumneavoastră vor apărea deasupra înregistrărilor organice din rezultatele căutării atunci când utilizatorii caută cuvintele cheie pe care le-ați selectat.

KDD Online partenerul d-voatra pentru realizarea site-ului .

Dumneavoastră plătiți doar atunci când cineva face click pe anunț.
Costul publicității depinde de popularitatea cuvântului cheie și a competiției. Dacă există mai multă concurență, costul pe click va fi mai mare.
PPC vă poate câștiga o rentabilitate excelentă pentru investiția dumneavoastră și puteți începe să conduceți traficul pe site-ul dumneavoastră de îndată ce lansați anunțurile. Realizare site.

Social Media

promovare facebook

Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media. Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.

Realizare site cu KDD Online 

Dacă afacerea dumneavoastră creează deja un conținut grozav, puteți să-l distribuiți cu ușurință pe site-urile media sociale. Puteți posta buletine de știri, fotografii, bloguri și videoclipuri, printre altele. Aceasta este o modalitate foarte bună pentru afacerea dumneavoastră să vă extindă acoperirea și să atrageți mai mulți potențiali consumatori.
Fiecare pagină de social media este optimă pentru scopuri diferite. LinkedIn vă permite să vă conectați cu firme și să vă conectați cu factorii de decizie din companii. realizare site ieftin

Realizare site cu KDD Online 

Facebook și Twitter sunt excelente pentru postarea de actualizări și informații despre compania dumneavoastră și conectarea cu consumatorii. De asemenea, puteți posta videoclipuri interesante și informative pe pagina dumneavoastră YouTube.  Social media este o modalitate foarte bună de a angaja clienții, de a dezvolta relații cu aceștia și de a le conecta la conținut care îi încurajează să le cumpere.
KDD Online oferă planuri pentru rețele sociale de vârf precum Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, YouTube, LinkedIn, Pinterest și Houzz.

SEO este o investiție pe termen lung, dar este una de care afacerea ta are mare nevoie.

site ieftin

Fiecare afacere care se gândește la viitor își dorește să ajungă în prima pagină a rezultatelor Google pe anumite căutări. Aceste poziții aduc trafic de calitate care se convertește în clienți mai multi, ceea ce înseamnă că veniturile se îmbunățesc semnificativ, mai ales că investițiile în reclame pot fi mult diminuate. Cum ajungi însă să cucerești aceste poziții atât de importante? Nu este magie la mijloc, dar nu este nici ușor.

Asiguram optimizarea continutului in site astfel incat toate elementele SEO sa fie corecte pe toate paginile pentru ca motoarelor de cautare sa le fie usor sa inteleaga subiectul textului si rolul acestiua in site.

Pentru ca la KDD Online, totul este mai usor.