Realizare site. Realizare magazin online. SEO . Promovare si Marketing

Realizare site. Realizare magazin Online. Optimizare SEO

SEO poate stimula clasarea site-ului dumneavoastră prin utilizarea cuvintelor cheie. Mai mulți oameni vă vor putea găsi afacerea dar și un site frumos proiectat.
KDD Online știe importanța unui site bun. Suntem o companie perfecționata în web design, care vă va ajuta să obțineți site-ul visurilor dumneavoastră.
Credem că afacerea dumneavoastră este unică și merită un site personalizat care să se potrivească cu un design minunat.

Realizare site de prezentare. Realizare magazin online.

Site de prezentare

În fiecare proiect, subliniem abordarea individuală a clienților. Designul și grafica inovatoare, elegantă și atractivă, navigarea și administrarea ușoară, funcționalitatea fără probleme, siguranța și serviciile prietenoase sunt ceea ce oferim ca parte a serviciului nostru.

Detalii

Magazin Online

KDD are experiență in realizarea de afaceri online de succes și va ajuta să vă organizați și să vă optimizați produsele pentru a obține cele mai bune șanse in a atrage clienții și de a încheia vânzarea ! Oferă-i clientului tău o experiență de cumpărare plăcută ca la Mall, sigură ca la bancă, simplă ca la magazin și mai rapidă decât toate, din prima zi ! Pentru că Online, totul este mai ușor.

Detalii

Intrebari si raspunsuri

1Ce inseamna SEO ?
SEO este procesul de îmbunătățire a clasamentului site-ului dumneavoastră în rezultatele motorului de căutare.
Când oamenii caută o afacere sau un produs, aceștia se îndreaptă către motoarele de căutare. Motoarele de căutare precum Google folosesc algoritmi pentru a clasifica site-urile web pentru a oferi cele mai relevante informații celor care caută.
Optimizarea site-ului dumneavoastră cu SEO permite să apară în rezultatele motorului de căutare pentru cuvintele cheie și frazele legate de afacerea dumneavoastră. Acest lucru este extrem de important deoarece, atunci când site-ul se situează pe o pozitie mai buna, mai mulți oameni vor putea să vă găsească afacerea online, să vă contacteze și, în cele din urmă, să devină clienți.
De fapt, mulți clienți nu depășesc prima pagină a rezultatelor, iar primele trei rezultate organice primesc mai mult de 50% din clicuri. Menținerea clasamentelor de top este esențială pentru direcționarea traficului spre site-ul dumneavoastră și pentru atragerea mai multor clienți.
2In ce platforma este realizat site-ul ?
Site-ul este realizat in wordpress pentru ca este usor de folosit de catre dumnevoastra chiar daca sunteti o persoana non-tehnica.
3Site-ul este securizat ?
Sigur ca DA. Serverul Ultra de la KDD iti ofera performanta - uptime garantat de 99.9%.Iti garantam angajamentul nostru pentru calitate.
4Care sunt caracteristicile magazinului online ?
Pagini Nelimitate – un număr nelimitat de pagini și sub pagini pentru website-ul dumnevoastră. Design Personalizat – realizarea unui concept grafic potrivit domeniului dumnevoastră de activitate. Design Responsive – se adaptează în funcție de dimensiunea display-ului pe care este afișat ( telefon, tableta ) Conectare Social Media – inserare scripturi la alegere – Facebook/ Twitter/ Google + Newsletter – funcție prin care utilizatorii se pot înregistra pentru a primi noutăți. Live Chat – posibilitatea de conversație în timp real cu vizitatorii website-ului dumnevoastră. Rapoarte Activitate Client – raport al activității clientului pe website precum și un registru cu datele complete. Inserare Produse – Inserarea unui număr nelimitat de produse in magazinul online. Motor de Cautare – funcție de căutare automată a produselor după denumire în timp real. Monitorizare Stoc – monitorizarea produselor pentru o mai bună evidentă a gestiunii. Raport Produse – raport de evidenta a produselor vizualizate sau vândute de catre clienți. Produse Preferențiale – afișare produse în funcție de promoție, preturi promoționale, noutăți etc. Diferite modalități de plata – diferite opțiuni de plata: la livrare, ordin bancar, plata cu cardul etc. Panou Administrare – verificarea și preluarea comenzilor plus editarea și adăugarea anumitor funcții.

Tehnologie

crearea unei pagini web, constructie site, creare site ieftin, web design preturi, creaza pagina web, realizare site prezentare, realizare pagini web, pret creare site

Iti satisfacem nevoia de viteza. Combinam tehnologia de servere de ultima generatie cu SSD-uri special concepute pentru data center.

Detalii

De ce sa alegeti KDD Online ?

Vă dezvoltăm un magazin personalizat, cu un impact vizual captivant pentru a vă ajuta la început de drum să vă măriți vănzarile în mediul online.

creare site web, realizare site web, creare website, realizare website, creaza site, servicii web design, firma web design, creare site pret, agentie web design

Siguranta sporita

Certificatul SSL stabilește o relație de încredere între vănzător și cumpărător.
realizare site de prezentare, creare site de prezentare, creare site prezentare , crearea unui site, realizare site web preturi , site de prezentare, creare pagini web

Platforma e-commerce

Numar nelimitat de categorii si produse. Meniu configurabil pe categorie / subcategorie.
agentie web design bucuresti, realizare site wordpress, creare site de prezentare bucuresti

Usor de navigat

Cumparătorii online au la dispoziție câteva minute ca să achiziționeze un produs.
firma web design bucuresti, intretinere site, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site uri, creare site responsive

Design atractiv

Concept grafic potrivit domeniului dumneavoastră de activitate.

Realizare site. Realizare magazin Online.

Site de prezentare

Site-ul dumneavoastră este primul punct de interacțiune cu potențiali clienți, iar designul site-ului dumneavoastră joacă un rol important în modul în care oamenii vă percep afacerea. Dacă cineva vă găsește afacerea pentru prima dată, prima impresie provine de pe site-ul dumneavoastră Web. Este esențial să investiți în crearea unui site pe care vizitatorii să îl angajeze și să-l bucure.

Pe această pagină vom analiza motivul pentru care designul web este atât de important și cum planurile de design web de la KDD Online pot ajuta compania dumneavoastra să ajungă și să convertească mai mulți clienți online.


Sa începem !


De ce designul web este atat de important ?


De multe ori, primele impresii sunt impresii de durată. Dacă cineva vizitează site-ul dumneavoastră web și consideră că este nefast, acesta va lovi rapid butonul din spate și nu se va întoarce niciodată pe site-ul dumneavoastră. Dacă doriți să atrageți vizitatorii și să îi mențineți implicați în site-ul dumneavoastră, site-ul trebuie să fie atât atrăgător cât și ușor de utilizat. Dacă site-ul dumneavoastră este depășit sau greu de utilizat, consumatorii vor fi înlăturați. Utilizatorii doresc informațiile cele mai actualizate și abilitatea de a accesa cu ușurință.

Realizare site, magazin online

KDD Online știe importanța unui site bun. Suntem o companie perfecționata în web design, care vă va ajuta să obțineți site-ul visurilor dumneavoastră. Credem că afacerea dumneavoastră este unică și merită un site personalizat care să se potrivească cu un design minunat.

Care este procesul nostru ?

Nu este suficient să aveți un site minunat. Oamenii trebuie să vă găsească site-ul dumneavoastră web. Când aveți site-ul perfect creat, veți dori să luați în considerare investițiile în servicii SEO.

SEO poate stimula clasarea site-ului dumneavoastră prin utilizarea cuvintelor cheie. Mai mulți oameni vă vor putea găsi afacerea dar și un site frumos proiectat.

1. Aspect

Vechea zicală “nu judecați niciodată o carte prin coperta ei” nu este adevărată pentru site-urile Web. Știm că oamenii vă vor judeca afacerea pe baza primei pagini pe care se află. Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a crea un design modern care să se potrivească brandului dumneavoastră. Vă vom ajuta să alegeți schema potrivită de culori și elemente de design pentru a vă atrage atenția asupra dumneavoastră și a vizitatorilor. Imaginile și efectele multimedia influențează foarte mult oamenii dacă rămân pe site sau nu. Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a include elemente vizuale care vor ține vizitatorii implicați în site-ul Web.

2. Navigare

Navigarea funcționează cel mai bine atunci când este simplă. Clienții evită navigarea complicată sau confuză. Site-ul dumneavoastră Web va avea navigare ușoară pentru utilizatori. Vă vom ajuta cu fluxul site-ului dumneavoastră și cu modul în care oamenii pot ajunge de la o pagină la alta.

3. Atentie

Este greu să ții atenția oamenilor. Cea mai importantă parte a designului web este de a menține vizitatorii axați pe marca, produsele și serviciile dumneavoastră. Așa cum am menționat anterior, includem pe site-ul dumneavoastră elemente vizuale care vor ține oamenii implicați. Acestea sunt lucruri precum videoclipuri, conținut convingător, conținut descărcat și infografice. Adăugăm elemente de angajare pentru a ține vizitatorii interesați de site-ul dumneavoastră Web.

4. Design Responsive

De asemenea, ne asigurăm că site-ul dumneavoastră are un design responsive. Un design responsive este atunci când un site web este ușor redimensionat pentru a se potrivi oricărui ecran sau dispozitiv. Echipa noastră vă va asigura că site-ul dumneavoastră este la fel de funcțional pe un dispozitiv mobil ca și pe un desktop. Fiecare pagină trebuie să aibă o direcție în care oamenii trebuie să ajungă. În cele mai multe cazuri, derularea este cea mai comună progresie. Direcția este în partea de jos a paginii. Pe un desktop, aceasta este o sarcină ușoară. Pe mobil, acest lucru poate fi mai dificil, deoarece oamenii nu vor să-și petreacă mult timp derulând. Vom crea site-ul dumneavoastră astfel încât direcția să fie optimizată pentru orice dispozitiv.

5. Apeluri la actiune

Ultimul element pe care ne concentrăm este acțiunea. Oamenii pot citi toate ofertele dumneavoastră de vânzare, dar ce fac în continuare? Ne asigurăm că paginile dumneavoastră au o chemare la acțiune. Acestea pot fi sub formă de legături, butoane sau câmpuri de formular. Aceste elemente vor contribui la intensificarea interacțiunii cu compania dumneavoastră, ceea ce poate duce la conversii potențiale.

Realizare site, magazin online

Sunteti gata sa va creati site-ul ideal cu KDD Online ?

KDD Online este o agenție de web design care își ia timp să te cunoască pe tine și afacerea ta.

Nu vă vom oferi un site web pentru cookie-cutter care este la fel ca la toți ceilalți. Noi credem că afacerea dumneavoastră este unică, așa că meritați un site web unic. Designerii noștri lucrează cu echipa noastră de Internet Marketing pentru a face cel mai bun site web și a vă promova brandul.

Lucrăm la aspectul, conținutul și apelurile la acțiune pentru a obține cea mai bună rentabilitate posibilă a investiției .

Echipa noastră talentată vă poate oferi site-ul dumneavoastră ideal. Chiar și după ce site-ul dumneavoastră este terminat, continuăm să efectuăm teste de performanță. Vrem să fim siguri că site-ul dumneavoastră rulează cât mai bine posibil. Îmbunătățim constant paginile pentru a le face mai bune pentru dumneavoastră și consumatorii dumneavoastră.

Dacă sunteți gata să creați site-ul dumneavoastră de vis, contactați-ne astăzi pentru a discuta cu un specialist !

Site-ul care va fi profitabil pentru dumneavoastră și pentru noi va fi o referință bună.

Un site web de calitate ar trebui să fie profitabil pentru proprietarul său. Prin urmare, este important să obțineți un bun sprijin și o strategie de marketing.

Membrii echipei noastre au mulți ani de experiență în dezvoltarea, publicitatea, implementarea și gestionarea site-urilor.
Pe baza analizei vă vom pregăti o campanie eficientă de publicitate pe internet, care se va adapta nevoilor dumneavoastră.

Realizare site, magazin online

Realizare site de prezentare. Realizare magazin Online. Optimizare SEO

Oferta noastra:

– selectarea numelui de domeniu corespunzător și înregistrarea acestuia, servicii de gazduire web securizata;
– crearea de site-uri (realizare site – web design);
– crearea de e-shop-uri (magazine online);
– optimizarea SEO a site-urilor web;
e-marketing, PPC, promovare pe rețelele sociale – pagini facebook, concursuri, buletine de știri și îngrijirea clienților existenți;
– consiliere și sprijin.

În mai putin de 5 zile puteti avea la dispozitie propriul website la preturi avantajoase.

Realizare site, magazin online

Aveti nevoie de un site web? Avem pachetele potrivite nevoilor dumneavoastra.

Site-ul dumneavoastră este ușa virtuală pentru clienți, pe site ei își vor face prima impresie despre afacerea pe care o dețineți.
Acum cu un smartphone în mână sau un laptop / calculator, la o simplă verificare pe Google găsiți tot ce aveți nevoie.

KDD ONLINE înțelege că, în timp ce site-ul dumneavoastră web trebuie să arate excelent, trebuie să reflecte și compania dumneavoastră și să creeze o legătură între branding, atât online, cât și offline. Aveți nevoie de un site web care să spună atât clienților actuali, cât și clienților potențiali exact cum îi puteți ajuta.

Realizare site, magazin online

Promovare site, promovare site pret, promovare google pret, optimizare seo

Vă putem oferi un design minunat, un text de încredere, o găzduire sigură și un site web prietenos SEO. Acesta poate fi un upgrade la site-ul dumneavoastră existent sau o prezență web de brand nou. 90% din site-urile noastre normale se bazează pe WordPress, deoarece este platforma perfectă pentru a vă putea controla, cu abilitatea de a adăuga diverse funcționalități, de a adăuga pagini noi sau de a scrie cu ușurință un blog.

Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a construi un șablon standard personalizat pentru a se potrivi afacerii dumneavoastră și apoi pentru o sesiune rapidă privind plug-inurile SEO, sociale și de securitate pe care le instalăm ca standard.

Porniți cu dreptul în mediul online și alegeți realizarea unui sitecu design responsive și optimizare SEO on page.

Magazin online 

WordPress este o opțiune excelentă pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

KDD Online are o experiență dovedită în crearea de afaceri online de succes și va ajuta cum să vă organizați și să vă optimizați produsele pentru a obține cele mai bune șanse în a atrage clienții și de a încheia vânzarea !

Puteți vinde orice, inclusiv produse digitale descărcabile. Magazinul oferit de noi este plin de caracteristici, inclusiv metode de plată, urmărirea inventarului, transport, taxe, instrumente de marketing și multe altele. Woo Commerce devine rapid cea mai importantă platformă de comerț electronic din lume.

Oferă-i clientului tău o experiență de cumpărare plăcută ca la Mall, sigură ca la bancă, simplă ca la magazin și mai rapidă decât toate, din prima zi !

Promovare si Marketing

website de prezentare, pret website, firma web design bucuresti, intretinere site, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site uri

Serviciile de marketing pe Internet de la KDD Online vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă câștigați rezultatele pe care le meritați.
Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media.
Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.

Site-ul dumneavoastră este cartea de vizită a companiei și cea mai bună modalitate de a fi mereu în contact cu clienții. În plus, un site bine lucrat este și cea mai ieftină metodă de marketing disponibilă în prezent pe piața.

creare website ieftin, oferta web design, realizarea unui site web, pret site de prezentare, creare site profesional, crearea unui website

În timp ce SEO poate dura mai multe luni înainte de a vedea rezultatele, PPC poate începe să conducă trafic relevant pe site-ul tău în momentul în care vor apărea anunțurile live. Cu alte cuvinte, PPC vă poate ajuta să stabiliți o prezență în rezultatele căutării, în timp ce câștigați clasamentele organice cu SEO.

Cu PPC, marketerii licitează pentru plasarea într-o legătură sponsorizată a unui motor de căutare. Selectați cuvintele cheie pe care doriți să declanșați anunțurile dumneavoastră și setați o sumă licitată maximă. Dacă suma dumneavoastră licitată se situează printre cele mai ridicate, anunțurile dumneavoastră vor apărea deasupra înregistrărilor organice din rezultatele căutării atunci când utilizatorii caută cuvintele cheie pe care le-ați selectat.

Dumneavoastra platiti doar atunci cand cineva face click pe anunt.
Costul publicității depinde de popularitatea cuvântului cheie și a competiției. Dacă există mai multă concurență, costul pe click va fi mai mare.
PPC vă poate câștiga o rentabilitate excelentă pentru investiția dumneavoastră și puteți începe să conduceți traficul pe site-ul dumneavoastră de îndată ce lansați anunțurile.

Social Media

Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media. Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.

Dacă afacerea dumneavoastră creează deja un conținut grozav, puteți să-l distribuiți cu ușurință pe site-urile media sociale. Puteți posta buletine de știri, fotografii, bloguri și videoclipuri, printre altele. Aceasta este o modalitate foarte bună pentru afacerea dumneavoastră să vă extindă acoperirea și să atrageți mai mulți potențiali consumatori.
Fiecare pagină de social media este optimă pentru scopuri diferite. LinkedIn vă permite să vă conectați cu firme și să vă conectați cu factorii de decizie din companii.

Facebook și Twitter sunt excelente pentru postarea de actualizări și informații despre compania dumneavoastră și conectarea cu consumatorii. De asemenea, puteți posta videoclipuri interesante și informative pe pagina dumneavoastră YouTube. Social media este o modalitate foarte bună de a angaja clienții, de a dezvolta relații cu aceștia și de a le conecta la conținut care îi încurajează să le cumpere.
KDD Online oferă planuri pentru rețele sociale de vârf precum Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, YouTube, LinkedIn, Pinterest și Houzz.

SEO este o investiție pe termen lung, dar este una de care afacerea ta are mare nevoie.

servicii web, gazduire web, servicii de web design, mentenanta site, gazduire site web, servicii web design bucuresti

Fiecare afacere care se gândește la viitor își dorește să ajungă în prima pagină a rezultatelor Google pe anumite căutări. Aceste poziții aduc trafic de calitate care se convertește în clienți mai multi, ceea ce înseamnă că veniturile se îmbunățesc semnificativ, mai ales că investițiile în reclame pot fi mult diminuate. Cum ajungi însă să cucerești aceste poziții atât de importante? Nu este magie la mijloc, dar nu este nici ușor.

Optimizăm conținutul pe site și ne asigurăm că elementele SEO sunt corecte pentru fiecare pagină în parte, astfel încât motoarele de căutare să înțeleagă subiectul discutat și rolul lui în cadrul site-ului. 

Pentru ca la KDD Online, totul este mai usor.