Realizare site
Realizare magazin online
Creare site wordpress
12 martie 2020
realizare site pret
Agentie web design Bucuresti
12 martie 2020

Agentie web design

web design

web design

De foarte multe ori, termenul de agenție web design este confundat cu web design-ul. Acest lucru se întâmplă însă doar în limbaj obișnuit, pentru că din punct de vedere tehnic există o diferență majoră.

Când cauți un site web, diferența dintre web design și agenție de web design te poate ajuta să economisești timp dar să te si detașezi de elemente care îți pot da bătaie de cap.

Există câteva diferențe rapide. De exemplu, web design-ul definește aspectul unei pagini de internet, dacă aceasta este interactivă și funcțională. Prin web design, un utilizator poate interacționa cu pagina fără a căuta prea multe instrumente de lucru. Acest lucru se realizează prin culoare, spațiu și elemente bine conturate de grafică.

Agenția de web design este cea care realizează conexiunile dintre elemente, astfel încât utilizatorul să poată naviga.

Gândiți-vă astfel, o agenție de realizare a designului web este coordonatorul sau regizorul din spatele camerei. Este permanent acolo, dar, asemeni unui regizor de film, nu te gândești niciodată la el.  el este cel care se pune în mintea consumatorului și se va gândi la elementele de interes și modul de navigare al utilizatorului.

Agențiile web design sunt acele echipe care concep logo-uri, conținutul, accesibilitatea, pe scurt, tot ceea ce va bucura utilizatorul.

Comments are closed.