site atacat

De ce și cum site-ul meu a fost atacat ?

web design
Design web pentru startup-uri
24 ianuarie 2019
website ieftin
Creare site
24 ianuarie 2019

De ce și cum site-ul meu a fost atacat ?

optimizare website

optimizare website

Suntem cu toții prezenti pe piața online astăzi, foarte îngrijorați de faptul că reprezentarea noastră online ar putea fi fost atacata, iar credibilitatea și profitul nostru vor disparea. Putem vedea că hack-ul a devenit ceva obișnuit si se întâmplă în fiecare zi dar mai rau decat atat afecta pe oricine, indiferent de cine sunt și de ceea ce fac.

Dacă aveți un site web de comerț electronic în care vă vindeți bunurile și site-ul este hacked, este posibil ca informațiile dvs. să fi fost compromise și, în unele cazuri, loialitatea față de dvs. se va schimba, deoarece nu ați putut dovedi că informațiile sunt sigure. Și asta nu este singura problemă reală mare în legătură cu faptul că site-ul dvs. a fost hacked. Nimeni nu vrea să se trezească dimineața pentru a afla că informațiile lor au fost adunate de altcineva și pot fi folosite pentru orice lucru inimaginabil.

De ce site-ul meu a fost hacked?

Multe site-uri sunt hackate doar pentru că sunt vulnerabile. Hackerii folosesc în mod normal un fel de proces automat pentru a trece prin internet și a verifica vulnerabilitățile bine-cunoscute în fiecare site pe care îl vizitează programul. Funcționează ca un bot Google, unde merg pe site-ul dvs. pentru a colecta informații despre ceea ce faceți și despre ce scrieți, aceste programe fac același lucru, dar cu un alt obiectiv.

Odată ce aceste programe afișează o vulnerabilitate în site-ul dvs., ei continuă să explodeze. Acest lucru poate însemna că acestea încarcă viruși pe site-ul dvs., astfel încât vizitatorii dvs. să se poată infecta sau să colecteze toate informațiile din baza dvs. de date și să le vândă cu profit sau chiar să vă curățească întreaga bază de date și / sau orice alte lucruri creative cu care pot ieși .

Ok, în acest caz, ce pot face?


Daca rulați de la oricine care vă oferă un WordPress, Magento, Joomla sau orice alt sistem al acestor sisteme pre-fabricate. Toate acestea sunt dovedite a eșua în ceea ce privește securitatea și indiferent de ceea ce faceți, nu există nici o cale în care nu există nici o garanție că veți fi liberi de ea în viitor. Dacă sunteți norocoși, nu vi se va întâmpla, dar ați fi dispuși să pariați viitorul afacerii dvs. pe noroc? După cum a spus Ben Franklin, “Diligența este mama norocului”.

Toate aceste sisteme pre-fabricate sunt slabe pe baza și constituția lor. Acestea sunt create pentru a face ușor și rapid pentru cineva fără experiență de a avea un site online în cel mai scurt timp, pe lângă faptul că oferă o ușă deschisă programatorilor pentru a permite o cantitate infinită de personalizări și șabloane pentru a vă îmbunătăți experiența. În timp ce toate acestea sunt minunate, trebuie să țineți cont de faptul că toată această “deschidere” vine cu un preț. Același set de competențe care permite unei persoane să creeze un șablon sau să personalizeze programarea permite, de asemenea, exploatarea unei vulnerabilități. În principiu, aceste site-uri sunt create cu o ușă deschisă, care permite oricărei intenții în orice moment.

Sunt mereu uimit de modul în care companiile oferă aceste tipuri de site-uri web oricărei persoane care le abordează fără a lua în considerare nevoile persoanei care o solicită.

Scopul principal al acestui articol este de a arăta oamenilor problemele care pot aparea si efectul produs in viata lor. În loc să plătească ceva in plus pentru a-și face viața mai bună și pentru a aduce mai multi clienti, acestia prefera sa plateasca cat mai putin si sa se expuna riscurilor.

Știu, mulți vor spune “este doar un site web …” și că exact în acest mod aceste companii o iau. Dacă permiteți ca site-ul dvs. să fie făcut astfel, site-ul dvs. va fi setat cu un șablon și, așa cum am explicat anterior în acest blog, acesta va face site-ul dvs. intern (codul vizibil pentru motoarele de căutare) exact același ca orice alt site folosind șablonul respectiv.

Indiferent ce vă va spune cineva, nu există nici un site de succes online construit în acest fel și există puține șanse să aveți un site de succes dacă mergeți în acest fel. Există milioane de site-uri on-line și piața este mutată la 80% doar cu câteva site-uri de succes, credeți că este o coincidență? Sau veți asculta aceste companii fără scrupule care vă privesc ca un simbol al dolarului, nu ca o relație reală? Numai tu ai răspunsul.

Securitatea este o problemă importantă pentru afacerile online de astăzi, unicitatea este ceva ce Google și alte motoare de căutare se uită pentru a te clasifica în rezultatele lor, originalitatea este ceva pe care toți clienții tăi o vor aprecia și o platformă în care poți să crești este cu siguranță ceva ce ar trebui să aveți în minte, în același moment exact în care v-ați gândit să vă luați afacerea online.

Căutați pe Google pentru site-uri web hacked wordpress sau hacked site-uri Joomla și veți vedea imediat de ce ar trebui să vă păstrați departe de astfel de probleme. Vreau să spun că există chiar și companii care fac un profit bun din WordPress, Magnetos, Joomla și oricare dintre aceste sisteme.

Concluzie.


Înainte de a lua orice decizie cu privire la site-ul dvs. puteți să ne sunați, vă vom ajuta cu informații și sfaturi despre cum puteți obține un site bun pentru afacerea dvs. online sau cu privire la modul de actualizare a site-ului dvs. actual fără nici un angajament.
Am făcut acest lucru de peste 10 de ani și intenționăm să rămânem aici mult timp, cum ar trebui.


Internetul devine o mare piață și zi după zi există tot mai multe afaceri care se mișcă online pentru a căuta o audiență mai largă.


Afacerea online este ceea ce funcționează astăzi, acestea vor funcționa încă mult timp și pot funcționa pentru dvs. dacă începeți să luați decizia corectă chiar de la început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *