Design web

Design web pentru startup-uri

Realizare site
24 ianuarie 2019
optimizare website
De ce și cum site-ul meu a fost atacat ?
24 ianuarie 2019

Design web pentru startup-uri

web design

web design

În lumea de astăzi, dacă sunteți proprietar al unei afacerii și nu aveti un site web, fără îndoială – pierdeți afacerea. Nu există nici o cale în jurul ei. A trecut mult timp în care o afacere era doar locală. Acest tip de gândire v-ar putea duce la iesirea din afaceri.

Ca și faptele?
După toți acești ani care lucrează în domeniul marketingului online, găsim în continuare mulți proprietari de afaceri care nu înțeleg pe deplin posibilitățile pe care o prezență bună a site-urilor le poate aduce afacerii lor și o ignoră acestui aspect al afacerii lor, fără a considera că este o prioritate. Uitați-vă la faptele de mai jos și vedeți dacă ajungeți la aceleași concluzii:

Mai mult de 2,4 miliarde de oameni folosesc Internetul în fiecare zi,
Aproximativ 90% dintre aceștia au căutat online ceva ce intenționau să cumpere.
40% dintre utilizatorii de internet au achiziționat produse sau servicii online în ultima lună.
Peste 70% dintre potențialii clienți noi v-ar verifica pe Internet înainte de a face afaceri cu dvs.
55% dintre cumpărători spun că caută informații despre produse / furnizori pe Internet
52% dintre cumpărători spun că se așteaptă ca jumătate din achizițiile lor să fie făcute online până în 2018.
Pe baza acestor fapte, puteți observa cu ușurință cât de important este ca afacerea dvs. să fie vizibilă pe Internet.

Am un site web!
Este mai ușor să convingi o persoană care nu are un site web pentru a obține unul decât pentru a convinge pe cineva că site-ul lor curent nu îi ajută deloc. Mulți oameni cred că un site web va fi tot ceea ce au nevoie și se depun foarte puține eforturi pentru a crea unul.

Rețineți că site-ul dvs. nu este o carte de vizită sau un fluturaș, este un instrument foarte puternic pentru a vă îmbunătăți afacerea. Cerul este limita a ceea ce poți face cu el și cât de mare este o piață pe care o poți ajunge. Web-ul mondial nu are aceleași restricții ca lumea fizică și puteți merge de la local la nivel mondial imediat ce aveți nevoie. Totul depinde de deciziile pe care le luați și de modul în care decideți să le gestionați.

Am înțeles, ce altceva?
Am putea merge mai departe și mai departe, dar linia de jos este; Site-ul dvs. Web este important și ar trebui să fie la fel de unic ca afacerea dvs., ar trebui să puteți să-l creați și să-l gestionați după cum doriți și ar trebui să fie practic pentru dvs. De asemenea, este important să rețineți că nu toate site-urile sunt create egale. Codul site-ului dvs. vă poate face sau vă puteți rupe succesul și dacă aveți un copil care creează site-ul dvs. din garaj nu vă îmbunătățește deloc șansele de afaceri, chiar dacă credeți că economisiți bani, pe termen lung veți pierde mai mult de iti poti imagina.

Codul afectează site-ul web?
Da, da. Și acest lucru ar putea merge foarte bine într-un fel sau îngrozitor în cealaltă. Google, Bing și alte motoare de căutare (cele care aduc vizitatori pe site-ul dvs.) se concentrează 100% asupra modului în care este scris codul, cât de rapid este încărcarea unui site și cât de relevant este conținutul acestuia. Există mai multe, dar acestea sunt principalele lucruri pe care acești gigani le folosesc pentru a califica site-ul dvs. și, pe baza acestuia, îl recomandă clienților viitori.

Aceasta este una dintre cele mai mari erori proprietarilor de afaceri poate face atunci când au site-ul lor construit pentru prima dată. Ei nu știu ce să scrie sau să scrie în scris toate ideile lor minunate despre afacerile lor și, în mod normal, rezultă că ei umple paginile web cu imagini în loc să profite de tot spațiul disponibil pentru a intra în conținut bun. Gândiți-vă la site-ul dvs. ca o cutie deschisă în care puteți pune toate lucrurile care vă plac în afacerea dvs., îl veți lăsa pe jumătate gol?

Înțeleg … dar există deja prea multă concurență …
Da, există o mulțime de competiții online și uneori poate fi copleșitoare și este de înțeles. Dar cu siguranță aveți deja multă concurență în lumea fizică și asta nu te-a îndepărtat de la crearea propriei afaceri. În același mod, au existat giganți pe Internet deja când v-ați gândit inițial să vă începeți propria afacere.

Iată câteva fapte despre eCommerce sau magazine online …
Economia americană de comerț electronic este în valoare de 349 miliarde de dolari
U.K. a ajuns la aproximativ 52,25 miliarde de lire sterline în 2015
Vânzările la nivel mondial de comerț electronic au ajuns la 1,7 trilioane de dolari în 2015
8 din 10 consumatori vor face cumpărături online dacă sunt oferite de transport gratuit
Vânzările de comerț electronic de la mass-media sociale au crescut cu 202% în 2014

Ei bine … Sunt convins … Ce să fac în continuare?
Acum că ați decis că afacerea dvs. are nevoie de un site Web, va trebui să începeți să căutați pe cineva care o creează pentru dvs. în modul cel mai benefic. Nu căutați cele mai ieftine servicii, în mod normal această abordare nu funcționează așa cum era de așteptat. Ai avut vreodată una dintre acele experiențe “Ai obține ceea ce ai plătit”? Sunteți dispus să vă pariați afacerea? Ce zici dacă, în schimb, căutați o companie cu experiență, verificați-le pe Google, găsiți ceea ce spun clienții lor actuali și asigurați-vă că vor putea crea tot ce aveți nevoie înainte de a vă deplasa înainte.

Mergând mai adânc aici sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le verificați înainte de a vă lua decizia.

Asigurați-vă că site-ul dvs. web este unic și reflectă dvs., afacerea dvs. și obiectivul dvs. pentru afacerea dvs. (nu este vorba despre un tip de site de tip “cookie”).
Verificați site-ul dezvoltatorului și asigurați-vă că acesta se încarcă rapid și arată bine.
Căutați recenzii online despre furnizorul dvs.
Găsiți-ne dacă au clienți reali lasând recenzii video pentru ei. Recenzările video sunt mai greu de fals și puteți avea o privire mai personalizată asupra persoanei care face recenzia.
Verificați portofoliul lor.
Verificați site-urile lor de media sociale și le place.

Cool … ce altceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *