Realizare site, magazin online, creare web

Realizare site

web design
Design web pentru startup-uri
24 ianuarie 2019

Realizare site

realizare site

Ce trebuie să știți înainte de lansarea site-ului dumneavoastră.

Lansarea site-ului dumneavoastră sau re-construit este un moment extraordinar de la care aveti multe așteptări.

Realizare site. Realizare magazin online. Optimizare SEO.Promovare si marketing. Hosting

Știm cu toții ce este un site web, dar ceea ce nu știm cu toții, este cât de benefic este un site de prezentare pentru afacerea dumneavoastră și pentru a face față numărului de companii care nu au nici un site web sau o prezență online!

Un site de prezentare bun însemna să dețină si o interfață de utilizator interactivă pentru clienți, ceea ce va duce la o mai bună clasare a motoarelor de căutare, rezultând astfel mai multe venituri.

Site-ul dumneavoastră poate fi prima interacțiune cu clienții, iar designul site-ului dumneavoastră joacă un rol important în modul în care oamenii vă percep afacerea.

Vă prezentăm în cele ce urmează de ce designul web este atât de important și cum planurile de design web de la KDD vă pot ajuta compania dumneavoastră să ajungă și să convertească mai mulți clienți online.

Importanța designului și cum vă ajută în a vă face afacerea profitabilă

Design-ul site-ului dumneavoastră, identitatea dumneavoastră online, poate să vă aducă profit sau să vă încetinească afacerea. Aceasta face diferența în privința modului în care publicul țintă privește compania dumneavoastră și designul web care îi poate transforma în clienți.

Ca atare, dezvoltarea unui site care are o interfață impresionantă pentru utilizator va duce la o rată de conversie mult mai bună, ceea ce vă aduce la o mai buna afacere și venituri. Designul web poate face ca produsul să-și exprime clar funcționalitatea prin utilizarea intuiției utilizatorului.

ieftin, site magazin online pret, magazin online pret, optimizare website, constructie site pret, servicii de
ieftin, site magazin online pret, magazin online pret, optimizare website, constructie site pret, servicii de

KDD Online știe importanța unui site bun. Suntem o companie perfecționată în web design, care vă va ajuta să obțineți site-ul visurilor dumneavoastră.

Credem că afacerea dumneavoastră este unică și merită un site personalizat care să se potrivească cu un design minunat.

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Telefon: 0733.040.334 Email – office@kdd.ro

Solicită aici o ofertă personalizată.

De ce ținem cont atunci când lucrăm la un proiect de realizare magazin online sau site de prezentare ?

Nu este suficient să aveți un site minunat. Oamenii trebuie să vă găsească site-ul dumneavoastră web. Când aveți site-ul perfect creat, veți dori să luați în considerare investițiile în servicii SEO.

SEO poate stimula clasarea site-ului dumneavoastră prin utilizarea cuvintelor cheie. Mai mulți oameni vă vor putea găsi afacerea dar și un site frumos proiectat.

Navigare

Acest lucru este esențial mai ales atunci când site-ul dumneavoastră are multe pagini. În principiu, aceasta include o bară de navigare bine etichetată sau un meniu care prezintă o lista a diferitelor pagini Web. Atunci când navigarea pe site este dezvoltată bine, utilizatorii pot explora și înțelege cu ușurință site-ul dumneavoastră.

Vă vom ajuta cu fluxul site-ului dumneavoastră și cu modul în care oamenii pot ajunge de la o pagină la alta. Suntem pentru o navigare simpla dar intuitivă, care poate face vizitatorii să revină pentru mai mult.

Conținut și elemente vizuale

Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a crea un design modern care să se potrivească brandului. Vă vom ajuta să alegeți schema potrivita de culori și elemente de design pentru a atrage atenția atât a vizitatorilor cât și asupra serviciilor sau produselor. Imaginile și efectele multimedia influențează foarte mult oamenii dacă rămân pe site sau nu.

Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a include elemente vizuale care vor ține vizitatorii implicați în site-ul Web. Acestea includ și alegerea fontului și a altor detalii. Asemenea aspecte ale designului web ar trebui să meargă împreună pentru a oferi un mesaj precis publicului. În majoritatea cazurilor, cititorii tind să-și amintească mesajul când este concis și la care se pot identifica cititorii.

Uniformitatea brandului

Brandul dumneavoastră este ceea ce vă diferențiază de concurență și este de obicei identificată printr-un logo. Dacă firma / compania dumneavoastră are o siglă unică care este plasată pe toate materialele tipărite, toate elementele logoului trebuiesc integrate în designul site-ului pentru a asigura coerență. Este foarte important ca piața țintă să vă recunoască brandul în toate tipurile de medii.

Apeluri la acțiune

Oamenii pot citi toate ofertele dumneavoastră de vânzare, dar ce facem în continuare? Ne asiguram că paginile dumneavoastră au o chemare la acțiune. Acestea pot fi sub forma de legături, butoane sau câmpuri de formular. Aceste elemente vor contribui la intensificarea interacțiunii cu compania dumneavoastră, ceea ce poate duce la conversii potențiale.

Atractivitate

Este greu să reții atenția oamenilor. Paginile web trebuie să aibe un aspect excepțional, astfel încât acestea să fie mai atractive pentru utilizatori și să îi rețină atenția mai mult timp în pagina dumneavoastră. Trebuie sa „hrănească” ochii oamenilor – acesta este adevărul; acesta este locul unde va începe fiecare implicare. Pentru aceasta, nevoia de design și dezvoltare a site-ului web este un factor indispensabil care trebuie măsurat cu atenție de către fiecare proprietar al unui site de prezentare sau magazin online.

Cea mai importantă parte a designului web este de a menține vizitatorii axați pe brandul, produsele și serviciile dumneavoastră. Așa cum am menționat anterior, includem pe site-ul dumneavoastră elemente vizuale care vor ține oamenii implicați. Acestea sunt lucruri precum videoclipuri, conținut convingător, conținut descărcat și info-grafice. Adăugam elemente de angajare pentru a ține vizitatorii interesați de site-ul dumneavoastră web.

Design Responsive

Ne asiguram că site-ul dumneavoastră are un design responsive. Un design responsive este atunci când un site web este ușor redimensionat pentru a se potrivi oricărui ecran sau dispozitiv. Echipa noastră vă asigura că site-ul dumneavoastră este la fel de funcțional pe un dispozitiv mobil ca și pe un desktop. Fiecare pagina trebuie să aibă o direcție în care oamenii trebuie să ajungă.

În cele mai multe cazuri, derularea este cea mai comuna progresie. Direcția este în partea de jos a paginii. Pe un desktop, aceasta este o sarcina ușoara. Pe mobil, acest lucru poate fi mai dificil, deoarece oamenii nu vor să-și petreacă mult timp derulând. Vom crea site-ul dumneavoastră astfel încât direcția să fie optimizată pentru orice dispozitiv.

Organizarea și optimizarea motorului de cautare

servicii seo, optimizare seo, promovare site, promovare seo
servicii seo, optimizare seo, promovare site, promovare seo

Realizare site

La fel cum citim o carte, este confortabil să citești o pagina web de la stânga la dreapta, de sus în jos. De aceea utilizam același model de citire atunci când realizam un site.

Deoarece majoritatea oamenilor citesc pornind de la zona din stânga sus, designerii noștri pun cele mai importante informații acolo. Aceasta crește șansele de transmitere a mesajului către vizitatorii care pot deveni clienții dumneavoastră. Utilizarea zonelor vizibile pentru detaliile importante ale site-ului poate, de asemenea, să îmbunătățească optimizarea motorului de căutare sau SEO. Acest lucru se întâmpla atunci când încorporați cuvinte cheie legate de afacerea dumneavoastră  în textul HTML.

Când motoarele de căutare precum Google, Yahoo și Bing pot accesa cu crawlere în site-ul dumneavoastră, rezultă o plasare mai bună a motorului de căutare, ceea ce înseamnă ca site-ul dumneavoastră devine mai vizibil și mai ușor de căutat.

În această epocă digitală, realizăm site-uri pentru a deveni mai accesibile pentru clienții dumneavoastră. Cu ajutorul design-ului site-ului, creăm un mediu on-line prietenos, unde utilizatorii pot obține informații utile în orice moment al zilei. Mai mult, atunci când aveți un site web bine gestionat, oamenii se pot baza pe dumneavoastră.

Echipa KDD construiește încredere, iar atunci când vizitatorii au încredere în dumneavoastră, nu vor avea îndoieli în ceea ce privește obținerea produselor și serviciilor dumneavoastră. De fapt, veți avea o afacere înfloritoare și profitabilă.

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Telefon: 0733.040.334 Email – office@kdd.ro

Solicită aici o ofertă personalizată.

KDD Online este o agenție de web design care își ia timp să te cunoască pe tine și afacerea ta.

Nu vă vom oferi un site web care este la fel ca la toți ceilalți. Noi credem că afacerea dumneavoastră este unică, așa că meritați un site web unic. Designerii noștri lucrează cu echipa noastră de Internet Marketing pentru a face cel mai bun site web și a vă promova brandul.

Lucrăm la aspectul, conținutul și apelurile la acțiune pentru a obține cea mai bună rentabilitate posibilă a investiției .

Echipa noastră talentată vă poate oferi site-ul dumneavoastră ideal. Chiar și după ce site-ul dumneavoastră este terminat, continuăm să efectuăm teste de performanță. Vrem să fim siguri că site-ul dumneavoastră rulează cât mai bine posibil. Îmbunătățim constant paginile pentru a le face mai bune pentru dumneavoastră și consumatorii dumneavoastră.

Dacă sunteți gata să creați site-ul dumneavoastră de vis, contactați-ne astăzi pentru a discuta cu un specialist !

Site-ul va fi profitabil pentru dumneavoastră și pentru noi va fi o referință bună.

Un site web de calitate ar trebui să fie profitabil pentru proprietarul său. Prin urmare, este important să obțineți un bun sprijin și o strategie de marketing.

Membrii echipei noastre au mulți ani de experiență în dezvoltarea, publicitatea, implementarea și gestionarea site-urilor.

Pe baza analizei vă vom pregăti o campanie eficientă de publicitate pe internet, care se va adapta nevoilor dumneavoastră.

Realizare site

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Telefon: 0733.040.334 Email – office@kdd.ro

Realizare site. Realizare magazin Online. Optimizare SEO

Oferta noastră:

selectarea numelui de domeniu corespunzător și înregistrarea acestuia

servicii de găzduire web securizată;

crearea de site-uri (realizare site – web design);

crearea de e-shop-uri (magazine online);

optimizarea SEO a site-urilor web;

e-marketing, PPC, promovare pe rețelele sociale – pagini facebook, concursuri etc.

consiliere și sprijin.

În mai puțin de 5 zile puteți avea la dispoziție propriul website la prețuri avantajoase.

Cum procedam ?

Primul pas este să descoperim mai multe despre dumneavoastră, viziunea companiei dumneavoastră și să construim o relație puternică. Aici vom crea brandul, vom crea o strategie personalizată și vom stabili obiectivele proiectului. Tot în această etapă vom semna contractul de colaborare.

Poți avea cel mai revoluționar produs din lume, dar dacă adresa site-ului dumneavoastră este o înșiruire de litere și simboluri, oamenii nu și-l vor aminti. Pentru a rămane în mintea oamenilor, trebuie să aveți o adresa care sa fie memorabila – cu cât este mai simplu, cu atât mai bine.

Și dacă site-ul este pentru o companie, este mai bine să puneți numele acelei companii sau mărcii undeva în adresă.

Realizare site

realizare site, Realizare magazin online, creare site, creare site web, realizare site web, creare magazin
realizare site, Realizare magazin online, creare site, creare site web, realizare site web, creare magazin

Noi nu realizăm doar site-uri web !

Construim relații de lungă durată!

Solicită aici o ofertă personalizată.

Credem că cele mai eficiente conexiuni sunt cele emoționale. Agenția noastră de web design te ajută să te conectezi cu publicul. Ne concentram asupra succesului dumneavoastră, definind nevoile dumneavoastră și atingându-vă obiectivele.

Planificare: hartă site și creare cadru.

După întălnirea inițială, vom schița proiectul, vom crea etape și vom conveni asupra priorităților. Acum avem un plan strategic care se aliniază cu viziunea dumneavoastră inițială și vă ajută să atingeți obiectivele.

Vom realiza o hartă a site-ului pe baza discuției purtate.

Realizare site

Harta site-ului descrie relațiile dintre principalele domenii ale site-ului dumneavoastră. O astfel de reprezentare ar putea ajuta la înțelegerea utilizării produsului final. Vă poate arăta “relația” dintre diferitele pagini ale unui site web, astfel încât să puteți judeca cât de ușor va fi ca utilizatorul final să găsească informațiile sau serviciul solicitat dacă începe din pagina principală. Motivul principal al creării harții este construirea unui site prietenos și ușor de navigat.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea prototipuri care să ilustreze pe deplin proiectul propus.

Design: aspectul paginilor, revizuire și aprobare.

Întregul conținut vizual, cum ar fi imaginile, fotografiile și videoclipurile sunt create în această etapă.  Funcția primară a aspectului este reprezentarea structurii de informații, vizualizarea conținutului și demonstrarea funcționalității de bază. Aspectul conține culori, logo-uri, imagini și poate oferi o înțelegere generală a produsului.

Trebuie să ținem cont de clienți și de publicul țintă în timp ce lucrăm la design.

Texte și asamblare a conținutului – revizuire și aprobare.

Conținutul de texte și compilare se suprapune, de obicei, cu alte etape ale creării site-ului, iar rolul sau nu poate fi subestimat. Conținutul textului implică și crearea de titluri de atragere, editarea textului, scrierea unui text nou, compilarea textului existent etc., care necesita timp și efort.

web, gazduire web, promovare website, constructie site web, site web, servicii optimizare seo, pret site,
web, gazduire web, promovare website, constructie site web, site web, servicii optimizare seo, pret site,

De regulă, clientul se obligă să furnizeze conținutul site-ului de prezentare. Este mai bine atunci când tot conținutul site-ului este furnizat înainte sau în timpul codării site-ului.

Codificare.

În acest pas, putem începe în sfărșit să creăm site-ul în sine.

Elementele grafice care au fost proiectate în etapele anterioare ar trebui folosite pentru a crea un site web real.

Toate elementele statice ale paginilor web care au fost proiectate in timpul creării machetei sunt create și testate. Apoi adăugăm caracteristici speciale și interactivitate.

Site-urile web ușor de utilizat câștigă interesul clienților și încurajează afacerea. Utilizabilitatea poate fi mărită prin afișarea informațiilor despre produse și servicii în mod clar și concis.

Realizare site

Un site de prezentare bun se schimbă mereu. Conținutul nou este adăugat pe baza feedback-ului utilizatorilor sau a articolelor noi furnizate pentru a încuraja conversațiile noi. Trebuie să înțelegeți că realizarea unui site web nu este ceva ce faceți odată și uitați, este un proces continuu în obținerea succesului.

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Telefon: 0733.040.334 Email – office@kdd.ro

Solicită aici o ofertă personalizată.

Aveți nevoie de un site web? Avem pachetele potrivite nevoilor dumneavoastră.

Site-ul dumneavoastră este ușa virtuală pentru clienți, pe site ei își vor face prima impresie despre afacerea pe care o dețineți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *