Web design – creare site 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

web design – creare site

Pozitionare prioritara in Google pentru site-urile HTTPS
Google a anuntat de curand folosirea ca si criteriu de pozitionare, HTTPS. Asta inseamna ca site-urile care folosesc conexiuni securizare, encriptate (SSL) vor beneficia de o pozitionare superioara. Google, lupta pentru un internet mai sigur astfel ca aceasta schimbare nu surprinde pe nimeni.
Beneficiile utilizării certificatelor SSL:
1. Google poziționează in primele rezultate site-urile cu SSL.
2. Un site securizat întărește încrederea utilizatorilor.
Pentru a beneficia de aceste avantaje trebuie sa asociați domeniului dumneavoastră un ip dedicat precum si un certificat ssl.

web design - creare site

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

Bun venit pe site-ul nostru !

KDD ONLINE doreste sa se ocupe de tot, în ceea ce privește imaginea dumneavoastra pe internet, fie prin realizarea unui site de prezentare , fie prin realizarera unui magazin online.

Aveți nevoie de un nou site web sau de un magazin online sau doar de a vă reimprospata site-ul învechit? Aveți un site web, dar nu va gaseste nimeni în motoarele de căutare?

web design - creare site

web design – creare site

Sau poate doar cautati o companie care sa va ofere optimizare SEO, publicitate pe Internet și PR online?

Doar exprimați-vă cerințele și lăsați-ne pe noi sa ne ocupam de restul !

Când realizam pagini web, încercăm să echilibrăm impresia plăcută și caracterul practic al site-ului. Preferăm linii curate, structură transparentă și clară, utilitate și accesibilitate.

Subliniem SEO (optimizarea motorului de căutare). Site-urile noastre pentru cuvintele cheie sau frazele selectate veți găsi pe pozițiile de top în motoarele de căutare, în special pe Google.

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

Cu toate acestea, chiar și prima poziție nu garantează succesul site-ului. Prin urmare, este sarcina noastră principală de a proiecta și de a crea pentru dvs. un site care trece optimizarea SEO și, în același timp, va fi interesant pentru utilizatorul web. De asemenea, va oferi vizitatorilor toate informațiile necesare în mod clar, cu structură logică și control intuitiv.

Site-ul care va fi profitabil pentru dvs. și pentru noi va fi o referință bună.

web design - creare site

Un site web de calitate ar trebui să fie profitabil pentru proprietarul său. Prin urmare, este important să obțineți un bun sprijin și o strategie de marketing.

Membrii echipei noastre au mulți ani de experiență în dezvoltarea, publicitatea, implementarea și gestionarea campaniilor.
Pe baza analizei vă vom pregăti o campanie eficientă de publicitate pe internet, care se va adapta nevoilor dumneavoastră.

Va oferim:

– selectarea numelui de domeniu corespunzător și înregistrarea acestuia, servicii de gazduire web securizate;
– crearea de site-uri (web design);
– crearea de e-shop-uri (magazine online);
– Optimizarea SEO a site-urilor web;
– e-marketing, PPC, promovare pe rețelele sociale – pagini FB, concursuri, buletine de știri și îngrijirea clienților existenți;
– copywriting SEO profesionist, link-building;
– consiliere și sprijin.

Puteți obține toate acestea de la echipa de profesioniști, cu abordare individuală pentru fiecare client.

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

În prezent, un site web de calitate este foarte important pentru un marketing de succes. Site-ul bine conceput nu numai că informează despre cele mai recente întâmplări din compania dvs., dar site-ul web bine conceput vă poate oferi potențiali clienți, parteneri de afaceri, puteti vinde și câștiga.

web design – creare site

web design - creare site

web design – creare site

Site-ul web este benefic si pentru ca reprezinta o referință excelentă.

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

În fiecare proiect, subliniem abordarea individuală a clienților. Designul și grafica inovatoare, elegantă și atractivă, navigarea și administrarea ușoară, funcționalitatea fără probleme, siguranța și serviciile prietenoase sunt ceea ce oferim ca parte a serviciului nostru.

 

Crearea site-ului are loc după cum urmează:

web design – creare site

– În mediul Sistemului de gestionare a conținutului, permitem utilizatorilor noștri să gestioneze cu ușurință și să actualizeze conținutul site-ului.
– În mediul Sistemului de management al conținutului, va putem oferi un site simplu sau o prezentare de afaceri extinsă, bazandu-ne pe sloganul “Frumusețea nu exclude funcționalitatea”.
– Aveti posibilitatea de a va putea alege o varietate de șabloane deja pregătite sau sa va creați un design individual.

 web design - creare site

web design – creare site

Deoarece lucrăm cu mai multe sisteme de gestionare a conținutului, ne putem adapta întotdeauna la nevoile clienților noștri sau putem recomanda alternative adecvate. Întotdeauna încercăm să găsim cea mai bună soluție pentru cerințele dvs.

 

Dacă sunteți interesat de o prezentare web, dacă sunteți interesat de un site web, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem mai mult decât fericiți să vă recomandăm cel mai potrivit tip de prezentare pentru dvs.

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

Astăzi, performanța este sinonimă cu versatilitatea! De aceea, KDD Online vine in sprijinul dvs.

Nu trebuie decat sa ne dați cerințele dvs. și noi facem restul! Conținutul pe care îl oferiți va fi aranjat astfel încât să obțină un efect vizual atractiv și să evidențieze calitățile afacerii dvs.

Ne mândrim cu crearea site-urilor realizate clienților noștri. Un site foarte bun necesită gândire, analiză și expertiză.

KDD ONLINE creează site-uri web adaptate motoarelor de căutare în scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestuia pe web.

Gestionarea produselor este acum mai usoara si o puteti face chiar dvs. Deoarece site-ul dvs. este accesibil și ușor de utilizat. Text, imagini, module de știri, teme specifice, totul este modular și transformabil în câteva clicuri. Managementul pe termen lung este scopul nostru pentru dvs.

 web design - creare site

Conținutul site-ului este depășit? Interfața site-ului dvs. nu are acces ușor? Poate că este timpul să vă reproiectați site-ul !

web design – creare site

Când construim site-uri, includem mai multe protocoale de securitate care protejează site-ul de atacuri dăunătoare. Ne asigurăm că aceste protocoale sunt pe deplin actualizate în momentul în care vor apărea live.

Găzduim toate site-urile noastre pe servere securizate . Avem propriul expert de securitate rezident care poate repara, elimina software-ul rău intenționat și poate securiza cele mai multe site-uri web în decurs de 24 de ore.

Toate site-urile noastre au un sistem de management al conținutului. Îi încurajăm pe clienții noștri să lucreze cu noi la orice nivel se simt confortabil. Acest lucru va asigura faptul ca site-ul este actualizat și relevant pentru SEO.

Executam copii de rezervă locale și în afara spațiului de lucru la fiecare 24 de ore. Sunt stocate de asemenea copii de rezervă zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Acest lucru asigură faptul că și problemele care nu sunt imediat evidente pot fi recuperate.

Aveți nevoie de un site web?

Avem pachetele potrivite nevoilor dvs.

Site-ul dvs. este ușa virtuală pentru clienti , pe site ei isi vor face prima impresie despre afacerea pe care o detineti. De aceea trebuie să aveti o prezentare perfectă a companiei dvs., să fie ușor de găsit, ușor de utilizat și de înțeles.

Acum cu un smartphone în mână sau un laptop / calculator, la o simplă verificare pe Google gasiti tot ce aveți nevoie.

KDD ONLINE înțelege că, în timp ce site-ul dvs. web trebuie să arate excelent, trebuie să reflecte și compania dvs. și să creeze o legătură între branding, atât online, cât și offline. Aveți nevoie de un site web care să spună atât clienților actuali, cât și clienților potentiali exact cum îi puteți ajuta. Design-ul web include atat aspectul site-ului dvs. cat si un textul potrivit. Site-ul trebuie sa fie complet optimizat și găzduit pe o platformă sigură pentru a vă pune în locul potrivit pentru ca viitorii clienți să vă găsească.

Vă putem oferi un design minunat, un text de încredere, o găzduire sigură și un site web prietenos SEO. Acesta poate fi un upgrade la site-ul dvs. existent sau o prezență web de brand nou;

 web design - creare siteCreare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

90% din site-urile noastre normale se bazează pe WordPress, deoarece este platforma perfectă pentru a vă putea controla, cu abilitatea de a adăuga diverse funcționalități, de a adăuga pagini noi sau de a scrie cu ușurință un blog. Lucrăm împreună cu dvs. pentru a construi un șablon standard personalizat pentru a se potrivi afacerii dvs. și apoi pentru o sesiune rapidă privind plug-inurile SEO, sociale și de securitate pe care le instalăm ca standard.

web design – creare site

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin
Magazin online

Doriți să aveți propria dvs. afacere de succes pe internet?

Răspunsul pentru dvs. este să creați un magazin online cu noi și să vindeți mai multe produse la un cost mai mic.

Designul modern, funcționalitatea și claritatea, controlul administrației și tranzacționarea pe Internet este mai ușoara decât oricând!

Vă oferim crearea unui magazin online profesionist (magazin web) la prețuri accesibile, rapid și eficient.

Acestea includ grafică și funcții adaptate particularităților personalizate, cu optimizare SEO avansată.

Vă oferim:

– soluție universală cu o mulțime de caracteristici și opțiuni de configurare în pachetul de bază, cum ar fi; (abilitatea de a compara produsele, adăugați recenzii la produse, știri, ultimul produs, diverse tipuri de produse de afișare și sortare, bannere publicitare, …)

– un mediu ușor de administrat și intuitiv care va gestiona magazinul (deci vom ști ce se întâmplă în magazinul electronic) (statistici integrate privind vânzările, veniturile și traficul …)

– scheme de reducere, cupoane de reduceri, buletine de știri de e-mail, …

– opțiunile de plată care includ transferul bancar sau bancar

– SEO optimizare magazin web

– utilizarea site-ului în mai multe limbi , alegerea valutei.

 web design - creare site

web design – creare site

Dacă va doriți un site profesional de eCommerce, atunci ar trebui să știți ce tip de caracteristici ar trebui să ofere clienților săi.

Funcționalitățile și caracteristicile diferă de la proiect la proiect. Cu toate acestea, unele dintre caracteristicile comune și importante pe care orice site web de comerț electronic ar trebui să le aibă în mod ideal sunt:

– Design personalizat și interfață utilizator
– Structura de navigare ușoară și clasificată
– Un checkout securizat pe o pagină
– Optimizare
– Opțiuni personalizate de construire și de căutare avansată
– Gestionarea ușoară a conținutului
– Metode multiple de plată – carduri, COD, bancar net etc
– Oferte & Reduceri
– Integrarea Google Analytics
– Vânzări încrucișate și vânzări ulterioare
– Cele mai vândute și produse conexe

În economia competitivă de astăzi, cheia pentru orice afacere mică este creșterea și rezultatele. Acesta este motivul pentru care aici, la KDD ONLINE, avem o echipă de experți pregătiți gata sa va fie alaturi să obțineți cele mai bune rezultate din internet cu soluțiile noastre de web design.

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

Consumatorii se îndreaptă acum spre Internet pentru a căuta produse sau servicii de care au nevoie, din acest motiv obținerea unui site sau a unui magazin online cat mai bun joaca un rol foarte important în afacerea dvs.

64% dintre utilizatorii de internet caută produse sau servicii , clientul va sta pe site-ul dvs. 50 de milisecunde timp in care isi va forma o opinie despre afacerea dvs.

96% dintre utilizatorii cercetați au declarat faptul ca au luat o decizie de a lucra sau de a comanda de pe un magazin online datorita impactului pe care l-au avut cu site-ul, al usurintei cu care au gasit ceea ce cautau si al designului prietenos.

Asadar, un design potrivit ar putea face diferența intre alegerile consumatorilor dvs.!

Site-ul este cartea de vizită a companiei și cea mai bună modalitate de a fi mereu în contact cu clienții.

În plus, un website profesional este și cea mai ieftină metodă de marketing disponibilă în prezent.

web design – creare site
Pentru un site plătești o singură dată, dar beneficiile continuă pentru mulți ani. Atrage mai multi clienti din mediul online.

 

Echipa noastra realizează site-uri web de cea mai buna calitate, cu un sistem de administrare performant care va permite sa modificați fiecare aspect al acestora. Sistemul suporta articole, comentarii și discuții cu vizitatorii, încărcare de poze, module de facebook, twitter și multe altele.

web design – creare site

Când realizam pagini web, încercăm să echilibrăm impresia plăcută și caracterul practic al site-ului. Preferăm linii curate, structură transparentă și clară, utilitate și accesibilitate.

Subliniem SEO (optimizarea motorului de căutare). Site-urile noastre sunt optimizate pentru cuvintele cheie sau frazele selectate si vă veți găsi pe pozițiile de top în motoarele de căutare, în special pe Google

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

Caracteristici ale site-urilor de prezentare realizate de noi:

Design atractiv.

 web design - creare site

Imaginile de calitate, integrarea video și temele spectaculoase conferă site-ului un aspect atrăgător pentru orice utilizator. Panou de administrare intuitiv. Site-ul dispune de sistem CMS (content management system) dedicat administrării conținutului din întregul site de către dumneavoastră.

web design – creare site

Design responsive.

Peste 77 % din utilizatori au primul contact cu un website utilizand dispozitivele mobile. Este esențial ca site-ul dumneavoastră sa dețină versiune și pentru mobil. Integrează afacerea dumneavoastră în mediul online pentru a atrage mai multi clienți.

web design – creare site

Proiectele noastre se potrivesc oricarui domeniu de activitate și garantează un design modern și o administrare ușoara.

Clienții ajung mai usor la dumneavoastră prin intermediul unui site de prezentare.

In mai putin de 5 zile puteți avea propriul website la preturi avantajoase.

Realizare site web

 web design - creare site

Când realizam pagini web, încercăm să echilibrăm impresia plăcută și caracterul practic al site-ului. Preferăm linii curate, structură transparentă și clară, utilitate și accesibilitate.

Subliniem SEO (optimizarea motorului de căutare). Site-urile noastre sunt optimizate pentru cuvintele cheie sau frazele selectate și va veți găsi pe pozițiile de top în motoarele de căutare, în special pe Google.

Site-ul care va fi profitabil pentru dumneavoastră și pentru noi va fi o referință bună.

Un site web de calitate ar trebui să fie profitabil pentru proprietarul său. Prin urmare, este important să obțineți un bun sprijin și o strategie de marketing.

web design – creare site
Membrii echipei noastre au mulți ani de experiență în dezvoltarea, publicitatea, implementarea și gestionarea campaniilor.

În prezent, un site web de calitate este foarte important pentru un marketing de succes. Site-ul bine conceput nu numai că informează despre cele mai recente întâmplări din compania dumneavoastră, dar site-ul web bine conceput vă poate oferi potențiali clienți, parteneri de afaceri, puteti vinde și câștiga.

Site-ul web este benefic si pentru ca reprezinta o referință excelentă.

În fiecare proiect, subliniem abordarea individuală a clienților. Designul și grafica inovatoare, elegantă și atractivă, navigarea și administrarea ușoară, funcționalitatea fără probleme, siguranța și serviciile prietenoase sunt ceea ce oferim ca parte a serviciului nostru.

web design – creare site

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

Nu trebuie decât sa ne dați cerințele dumneavoastră și noi facem restul ! Conținutul pe care îl oferiți va fi aranjat astfel încât să obțină un efect vizual atractiv și să evidențieze calitățile afacerii dumneavoastră.

Ne mândrim cu crearea site-urilor realizate clienților noștri. Un site foarte bun necesită gândire, analiză și expertiză.
KDD ONLINE creează site-uri web adaptate motoarelor de căutare în scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestuia pe internet.

Gestionarea produselor este acum mai ușoară și o puteți face chiar dumneavoastră. Textul, imaginile, modulele de știri, temele specifice – totul este modular și transformabil în câteva click-uri. Managementul pe termen lung este scopul nostru pentru dumneavoastră.

Site de prezentare. Realizare site. Realizare magazin online.Promovare SEO.

Poate că este timpul să vă reproiectați site-ul ! web design – creare site

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin
Când construim site-uri, includem mai multe protocoale de securitate care protejează site-ul de atacuri dăunătoare. Ne asigurăm că aceste protocoale sunt pe deplin actualizate în momentul în care vor apărea live. Găzduim toate site-urile noastre pe servere securizate .

Toate site-urile noastre au un sistem de management al conținutului. Executam copii de rezervă locale și în afara spațiului de lucru la fiecare 24 de ore. Sunt stocate de asemenea copii de rezervă zilnice, săptămânale, lunare.

Acest lucru asigură faptul că și problemele care nu sunt imediat evidente pot fi recuperate.

Creare site, realizare site, creare magazin online, realizare magazin online, realizare site ieftin, creare site ieftin

Avem pachetele potrivite nevoilor dumneavoastră.

 web design - creare site

Site-ul dumneavoastră este ușa virtuală pentru clienti, pe site ei își vor face prima impresie despre afacerea pe care o dețineți. De aceea trebuie să aveti o prezentare perfectă a companiei dumneavoastră, să fie ușor de găsit, ușor de utilizat și de înțeles.

Site-ul ar trebui sa fie complet optimizat și găzduit pe o platformă sigură pentru a vă pune în locul potrivit pentru ca viitorii clienți să vă găsească.

Vă putem oferi un design minunat, un text de încredere, o găzduire sigură și un site web prietenos SEO. Acesta poate fi un upgrade la site-ul dumneavoastră existent sau o prezență web de brand nou;

90% din site-urile noastre normale se bazează pe WordPress, deoarece este platforma perfectă pentru a vă putea controla, cu abilitatea de a adăuga diverse funcționalități, de a adăuga pagini noi sau de a scrie cu ușurință un blog.

Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a construi un șablon standard personalizat pentru a se potrivi afacerii dumneavoastră și apoi pentru o sesiune rapidă privind plug-inurile SEO, sociale și de securitate pe care le instalăm ca standard.

web design – creare site

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.