Realizare site
Realizare Magazin Online
Magazin online KDD
8 martie 2020
realizare site de prezentare
Promovare pe Facebook – Kdd
10 martie 2020

Design responsive

În zilele noastre, designul web trebuie să-și dea seama de faptul că oamenii nu vor sta întotdeauna confortabil la un birou și răsfoiesc site-ul pe un computer desktop.

Pot intra pe site-ul dumneavoastră  la fel de ușor chiar dacă se afla într-un autobuz sau un tren sau să stea la coadă la Starbucks! Deoarece tot mai mulți oameni folosesc pe dispozitivele mobile și tabletele atunci când sunt în căutare de informații, este important să vă asigurați că site-ul dumneavoastră web arată la fel de bine și funcționează la fel de bine pe un ecran mic.

Proiectarea site-ului web corecta înseamnă că site-ul dumneavoastra  se poate adapta cu ușurință la rezoluții mai mici ale ecranului, fără a pierde funcționalitatea sau estetica plăcută.

Web Design Responsive – site-uri web flexibile pentru un web modern.

Soluțiile noastre de proiectare web pentru mobil vă vor asigura că site-ul dvs. web este suficient de flexibil pentru a funcționa pe toate platformele mobile, oferind în același timp utilizatorului o experienta de prima clasa.

Nu vei ști niciodată unde va fi următorul tău client atunci când îți descoperă site-ul.

Toate site-urile noastre web responsive sunt pline de cele mai recente funcții pentru a ne asigura că site-ul dvs. este super ușor de utilizat și de gestionat.

– Soluții personalizate și sisteme de gestionare a conținutului cu ecrane de administrare intuitive, ușor de utilizat.

– Creați pagini, adăugați propriile dvs. imagini, fișiere audio și video și cu un singur click, conținutul dumneavoastră este live.

– Conectați toate conturile dumneavoastră de socializare, inclusiv Facebook, Twitter, Google+, Tumblr, Dropbox, Instagram, Youtube, Linkedin, Vimeo, Flickr, Pinterest și Foursquare.

– Mențineți traficul pe site-ul dvs. cu campanii de optimizare a motorului de căutare, publicitate gestionată plătită și rapoarte în curs pentru a vă asigura că vizați cuvintele cheie potrivite.

Contactați echipa noastră de experți responsabili de design web pentru a afla mai multe.

Comments are closed.