Email marketing | Promovare site | Optimizare site | Optimizare SEO pret

Email Marketing

Serviciile de marketing pe Internet de la KDD Online vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă câștigați rezultatele pe care le meritați.
Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media.
Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.

Site-ul dumneavoastră este cartea de vizită a companiei și cea mai bună modalitate de a fi mereu în contact cu clienții. În plus, un site bine lucrat este și cea mai ieftină metodă de marketing disponibilă în prezent pe piața.Mai multe detalii la Tel: 0733.040.334

email marketing

E-mail marketing

KDD Online ofera si servicii de marketing prin e-mail.

Marketingul prin e-mail este o modalitate eficientă de publicitate care vă permite să ajungeți la clienții potențiali chiar în căsuța de e-mail. E-mail marketing vă permite să vizați în mod specific consumatorii, pe baza produselor pe care le vizualizează sau a paginilor pe care le-au vizitat. De asemenea, puteți utiliza aceste informații pentru a vă personaliza e-mailurile și pentru a încuraja destinatarii să acționeze.

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Telefon: 0733.040.334 Email – office@kdd.ro

Pentru a utiliza e-mail marketing, va trebui să aveți o listă de abonați.

Acest lucru vă va permite să vizați persoanele pe care le cunoașteți deja interesate de afacerea dumneavoastră. Pentru a construi o listă de abonați, trebuie să aveți mai multe opțiuni pentru a vă înscrie pentru e-mailuri pe site-ul dumneavoastră Web. Aveți posibilitatea să utilizați un apel sau o acțiune la bara laterală. Acestea sunt mai benefice pentru utilizatorii desktop, dar pot atrage oamenii să se înscrie pentru e-mailurile dumneavoastră . Puteți include, de asemenea, o solicitare de acțiune în subsolul paginii.

Dacă cineva a derulat pagina în jos, este mai mult decât probabil interesat de afacerea dumneavoastră și va dori să vă abonați la e-mailuri.

Alte metode, cum ar fi anunțurile pop-up și postările sociale, reprezintă modalități excelente de a genera interes.

Noi credem că afacerea dumneavoastră este unică, așa că meritați un site web unic. Designerii noștri lucrează cu echipa noastră de Internet Marketing pentru a face cel mai bun site web și a vă promova brandul.

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Telefon: 0733.040.334 Email – office@kdd.ro

Lucrăm la aspectul, conținutul și apelurile la acțiune pentru a obține cea mai bună rentabilitate posibilă a investiției.

Site-ul dumneavoastră este ușa virtuală pentru clienți, pe site ei își vor face prima impresie despre afacerea pe care o dețineți.
Acum cu un smartphone în mână sau un laptop / calculator, la o simplă verificare pe Google găsiți tot ce aveți nevoie.

KDD ONLINE înțelege că, în timp ce site-ul dumneavoastră web trebuie să arate excelent, trebuie să reflecte și compania dumneavoastră și să creeze o legătură între branding, atât online, cât și offline. Aveți nevoie de un site web care să spună atât clienților actuali, cât și clienților potențiali exact cum îi puteți ajuta.

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Telefon: 0733.040.334 Email – office@kdd.ro