Gazduire web

Gazduire Web Ultra Performanta
cu stocare full SSD pentru viteza


Iti satisfacem nevoia de viteza. Combinam tehnologia de servere de ultima generatie cu SSD-uri special concepute
pentru data center.
Am impachetat aceasta tehnologie in abonamente de gazduire web la un pret convenabil.
In orice caz site-urile gazduite la noi sunt cu 50% mai rapide decat la altii si vei beneficia de 100% uptime garantat.


De ce Gazduire Web de la KDD Online ?
Iti garantam angajamentul nostru pentru calitate

D Let's Encrypt este o noua autoritate care emite Certificate SSL. Beneficiile aduse de Let's Encrypt sunt: Este gratuit, automat, deschis. La KDD vei primi pentru toate serviciile de gazduire un certificat SSL pentru fiecare domeniu gazduit. Vei putea crea propriul certifical SSL valid prin intermediul interfetei cPanel.

10

ani experienta


Membrii echipei noastre au mulți ani de experiență în dezvoltarea, publicitatea, implementarea și gestionarea website-urilor.
1 Backup zilnic, ce inseamna?
Toate datele stocate pe serverele KDD (fisiere, baze de date, email-uri) sunt salvate pe servere separate. Realizam backup zilnic in intervalul 12:00 AM - 08.00 AM. Pastram urmatoarele puncte de restaurare: 10 zilnice 4 saptamanale 3 lunare
2 In cat timp se activeaza contractul ?
Maxim 15 minute de la confirmarea platii de catre banca noastra. In general conturile de gazduire sunt activate, in medie, cam in 3 - 5 minute totusi uneori poate dura mai mult dar niciodata peste 15 minute.
3 Cate conturi de email pot crea si care este politica de trimitere a email-urilor ?
Pentru toate abonamentele de gazduire , pot fi create un numar nelimitat de adrese de email. Fiecare adresa de email poate fi accesata prin Webmail, POP3 si IMAP. Sunt disponibile atat accesarea securizata cat si cea normala Trimiterea email-urilor se face prin server SMTP, urmatoarele limite se aplica: maxim 250 de email-uri per domeniu per ora maxim 500 de email-uri per adresa de email per 24 de ore maxim 5 email-uri pe minut prin intermediul scripturilor php Aceste limite se aplica individual sau combinat. Pe principiul email-urile sunt blocate atunci cand se atinge prima limita.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

gazduire web, mentenanta site

Gazduire Web

Gazduire Web Ultra Performanta cu stocare full SSD pentru viteza

Iti satisfacem nevoia de viteza. Combinam tehnologia de servere de ultima generație cu SSD-uri special concepute pentru data center. Am împachetat aceasta tehnologie în 4 abonamente de găzduire web la un preț convenabil. In orice caz site-urile găzduite la noi sunt cu 50% mai rapide decât la alții și vei benefica de 100% uptime garantat.

gazduire web, mentenanta site

 

Tot ce trebuie sa știi despre abonamentele de Găzduire Web

In cât timp se activează contractul ?

Maxim 15 minute de la confirmarea plații de către banca noastră. In general conturile de găzduire sunt activate, în medie, cam în 3 – 5 minute totuși uneori poate dura mai mult dar niciodată peste 15 minute.Contractul de găzduire web nu poate fi activat dacă domeniul completat în formularul de comanda este deja găzduit pe serverele noastre în cadrul unui alt contract sau la un partener de-al nostru.

gazduire web, mentenanta site

Cate conturi de email pot crea și care este politica de trimitere a email-urilor ?

Pentru toate abonamentele de găzduire shared, pot fi create un număr nelimitat de adrese de email. Fiecare adresa de email poate fi accesata prin Webmail, POP3 si IMAP. Sunt disponibile atât accesarea securizata cât și cea normala. Trimiterea email-urilor se face prin server SMTP, următoarele limite se aplica:

  • maxim 250 de email-uri per domeniu per ora
  • maxim 500 de email-uri per adresa de email per 24 de ore
  • maxim 5 email-uri pe minut prin intermediul scripturilor php

Aceste limite se aplica individual sau combinat. Pe principiul email-urile sunt blocate atunci când se atinge prima limita.

gazduire web

De ce Găzduire Web de la KDD ?
Iti garantam angajamentul nostru pentru calitate

Servere Supermicro
Folosim servere nod Supermicro de ultima generație cu 2 Procesoare E5-2620/2630 v4, 128 GB Memorie DDR4 ECC si surse redundante.

Securitate Garantata
Fizic – serverele sunt găzduite în mediu controlat biometric, supravegheat video. Datele – copii de siguranța zilnic, protejate împotriva DDOS, Flood, Spam si Virusi.

Monitorizare si Management
Serverele ce găzduiesc contractele de găzduire web sunt monitorizate 24/7 de către inginerii tehnici specializați.

Sistem de Stocare Enterprise
Serverul Nod folosește controller raid hardware LSI 3108 cu baterie de backup în combinație cu SSD-uri Enterprise de la Samsung special dezvoltate pentru a îndeplini nevoile specifice funcționarii 24/7 în data center.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.