Inregistrare domenii

Ce este si de ce aveti nevoie de un domeniu?


Un domeniu Internet este o adresă virtuală. Se poate face o comparație între această adresă virtuală și adresa non-virtuale : adresa fizica a persoanei fizice respective sau a companiei (bloc, stradă, oraș, județ, țară) se compară în mediul online cu adresa Internet. Adresarea pe Internet este mult mai ușoară, mai rapidă și de multe ori mai utilă.
Un domeniu Internet este o adresă virtuală de forma : denumire.extensie, de exemplu : domeniulmeu.ro
În acest exemplu ales de domeniu, domeniulmeu este denumirea domeniului, numele lui, iar .ro este extensia domeniului. Prin urmare un domeniu Internet este un spațiu definit prin adresa Internet la care poate fi gasit (ex. www.kdd.ro) – și are trăsături caracteristice (ex. dimensiune – ceea ce înseamnă volumul de date care se poate stoca pe acel domeniu, extensia).


Domeniul Internet este utilizat pentru a accesa conținutul găzduit al unui site (informația textuala și grafică pe care o găsești atunci când “intri pe adresa unui site”). În general extensia domeniului afișează proveniența sa, după cum probabil deja știți. Domeniile .ro sunt alocate geografic României, așa cum .bg sunt alocate Bulgariei de exemplu sau .it Italiei, .us Statelor Unite ale Americii, etc


Numele de domeniu reprezintă identitatea Dvs. (ca persoană fizică sau companie) în mediul Internet.
În cazul companiilor domeniul Internet este folosit și pentru adresele de e-mail ale angajaților (nume.angajat@firmă.ro) și pentru numele site-ului web oficial (www.numefirmă.ro).
Atunci când se comunică cu un client acesta este primul lucru pe care ei il vor vedea atunci când se trimite un e-mail, la fel cum clienții vad firma unui magazin sau vitrina sa înainte de a decide dacă vor intra sau nu.
O denumire adecvată va da personalitate companiei sau persoanei Dvs. în mediu online și va da încredere potențialilor clienți. Numele de domeniu ales trebuie să fie ușor de citit și de ținut minte.
Un ultim, dar nu mai puțin important aspect al acestei problemet: nu schimba niciodată numele domeniului ! Vei pierde vizitatori și, implicit, încasări. Clienții tăi te vor asocia cu numele domeniului. Dacă vor gasi pe altcineva la domeniul cu numele tau, nu vor mai pierde timp să afle unde s-a mutat website-ul tau. Motoarele de cautare vor avea, de asemenea, nevoie de timp pentru a-ți reindexa website-ul, astfel încât rezultatele căutărilor vor conduce vizitatorii tot la vechea locație pentru o perioadă. Gândește-te atent atunci când alegi numele domeniului pentru a nu te răzgândi peste un an sau doi și a trebui să treci iar prin tot procesul de schimbare de cărți de vizită, antete, pliante, broșuri și tot ceea ce are tiparit pe el adresa website-ului tau.
Ca și concluzie de final : Nu lăsați timpul să treacă fără a va crea propria identitate pe Internet !
Nu contează dacă sunteți companie sau persoană fizică !
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

inregistrare domenii, servicii web, gazduire web, servicii de web design

Astăzi, performanța este sinonimă cu versatilitatea! De aceea, KDD Online vine in sprijinul dvs.

 inregistrare domenii

Nu trebuie decat sa ne dați cerințele dvs. și noi facem restul! Conținutul pe care îl oferiți va fi aranjat astfel încât să obțină un efect vizual atractiv.

Ne mândrim cu crearea site-urilor realizate clienților noștri. Un site foarte bun necesită gândire, analiză și expertiză.

 

KDD ONLINE creează site-uri web adaptate motoarelor de căutare în scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestuia pe web.

 

Gestionarea produselor este acum mai usoara si o puteti face chiar dvs. Deoarece  site-ul dvs. este accesibil și ușor de utilizat. Text, imagini, module de știri, teme specifice, totul este modular și transformabil în câteva clicuri. Managementul pe termen lung este scopul nostru pentru dvs.

 

Conținutul site-ului este depășit? Interfața site-ului dvs. nu are acces ușor? Poate că este timpul să vă reproiectați site-ul!

 

Aveți nevoie de un site web?

Avem pachetele potrivite  nevoilor dvs. Site-ul dvs. este ușa virtuală pentru clienti, pe site ei  isi vor face prima impresie despre afacerea pe care o detineti.

De aceea trebuie să aveti  o prezentare perfectă a companiei dvs., să fie ușor de găsit, ușor de utilizat și de înțeles.

KDD ONLINE  înțelege că, în timp ce site-ul dvs. web trebuie să arate excelent, trebuie să reflecte și compania dvs. și să creeze o legătură între branding, atât online, cât și offline.

inregistrare domenii

Aveți nevoie de un site web care să spună atât clienților actuali, cât și clienților potentiali exact cum îi puteți ajuta. Design-ul web include  atat aspectul site-ului dvs. cat si un textul potrivit.

 inregistrare domenii

Vă putem oferi un design minunat, un text de încredere, o găzduire sigură și un site web prietenos SEO. Acesta poate fi un upgrade la site-ul dvs. existent sau o prezență web de brand nou;

Lucrăm împreună cu dvs. pentru a construi un șablon standard personalizat pentru a se potrivi afacerii dvs.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.