Pentru ca la KDD Online
totul este mai usor

WooCommerce este acum cea mai populară platformă eCommerce de pe web (statistici de la Builtwith), astfel încât să puteți fi siguri că ați ales platforma corectă.

Realizare magazin online

De ce să alegeți KDD Online pentru creare magazin virtual?

Puteți vinde orice, inclusiv produse digitale descărcabile. Magazinul oferit de noi este plin de caracteristici, inclusiv metode de plată multiple, urmărirea inventarului, transport, taxe, instrumente de marketing și multe altele.

Kdd recomandă Woo Commerce pentru că este cea mai importantă platformă de comerț electronic din lume.

Oferă-i clientului o experiență de cumpărare plăcută ca la Mall, sigură ca la bancă, simplă ca la magazin și mai rapidă decât toate, din prima zi !

SOLICITĂ OFERTA


Caracteristici ale magazinelor online realizate de noi:


Produse nelimitate  

Design personalizat – realizarea unui concept grafic potrivit domeniului dumneavoastră de activitate.

Design Responsive – se adaptează în funcție de dimensiunea display-ului pe care este afișat ( telefon, tableta, laptop, desktop )

Conectare Social Media – inserare scripturi la alegere – Facebook/ Instagram/ Twitter/ Google +

Newsletter – funcție prin care utilizatorii se pot înregistra pentru a primi noutăți.

Live Chat – posibilitatea de conversație în timp real cu vizitatorii website-ului dumneavoastră.

Rapoarte activitate client – raport al activității clientului pe website precum și un registru cu datele complete.

Inserare produse – Inserarea unui număr nelimitat de produse în magazinul online.

Motor de căutare – funcție de căutare automată a produselor după denumire în timp real.

Monitorizare stoc – monitorizarea produselor pentru o mai bună evidentă a gestiunii.

Raport produse – raport de evidență a produselor vizualizate sau vândute de către clienți.

Produse preferențiale – afișare produse în funcție de promoție, preturi promoționale, noutăți etc.

Diferite modalități de plată – diferite opțiuni de plată: la livrare, ordin bancar, plata cu cardul etc.

Panou administrare – verificarea și preluarea comenzilor plus editarea și adăugarea anumitor funcții.

 

 


Functionalitatile si caracteristicile difera de la proiect la proiect.

Kdd   creează magazine online  adaptate preferințelor și nevoilor tale în scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestuia și evident de a vă crește vănzările.

În economia competitivă de astăzi, cheia pentru orice afacere mică este creșterea vanzărilor. Acesta este motivul pentru care noi, aici la KDD Online, avem o echipă de experți pregătită sa vă fie alături și să obțineți cele mai bune rezultate  cu soluțiile noastre de web design si creare magazine online.

 

Dezvoltam cu pasiune
Magazine online performante

Tehnologia a schimbat comerțul. Indiferent dacă vindeți un produs sau un serviciu, puteți atinge și menține succesul cu această platformă,
care vă permite să vă concentrați asupra vânzărilor și creșterea afacerii.

KDD Online va ofera controlul de a vinde orice, oriunde.

Simplu si rapid.

Web-ul nu are limite, deci nici noi. Platforma noastră all-in-one vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea. Indiferent dacă începeți sau sunteți un brand stabilit, platforma noastră puternică vă ajută să crească afacerea dumneavoastră.

KDD Online operează în acest spațiu interesant în care se intersectează designul, brandingul, tehnologia și marketingul. Proiectăm site-uri frumoase și convingătoare, programare fără probleme, cu cârlige de marketing inovatoare care conduc traficul și transformă vizitatorii în clienți.

 

Comandă acum

Design personalizat

Magazinul online va avea o imagine profesionistă, intuitivă și aerisită, pentru a reflecta marca și să genereze vânzări.

Metode de plata

Oferim mai multe opțiuni de plată sigure, care sunt ușor de utilizat (plata la livrare, transfer bancar sau cu cardul de credit)

Gestiune stocuri

Veți gestiona stocurile produselor foarte simplu din panoul de administrare. Cantitațile se actualizează automat.

Siguranta si securitate

Clienții vor avea parte de cumpărături în deplină siguranță, iar datele lor vor fi protejate de cele mai moderne sisteme.

Designuri frumoase, functionalitati puternice 

- magazin online de la KDD -

Comerțul electronic a devenit in perioada pandemiei, colacul de salvare pentru multe afaceri tradiționale, care au fost nevoite să implementeze sau să extindă rapid vânzările în mediul online.

Pentru a vă asigura o prezență cât mai vizibilă și cât mai competitivă este nevoie de servicii de creare magazin online sau realizare magazin virtual cât mai performante, prestate de o agenție cu experiență.

Pentru cataloage de cateva mii de produse și un trafic relativ redus recomandăm crearea unui magazin onlin cu WooCommerce.

A venit momentul să faci pasul cel mare și să îti crești afacerea online cu responsabilitate.

Echipa KDD este dedicată 100% site-ului de prezentare a afacerii dumneavoastră

Realizăm o analiză completă a pieței, identității afacerii, mesajelor strategice și obiectivelor de business. Optimizăm site-ul web din punct de vedere design, grafică, interactivitate și accesibilitate. Creăm echilibrul perfect între imagine și caracterul practic al site-ului.

Lucrăm cu linii curate, structură transparentă și clară, design accesibil și funcționalități utile pentru utilizator. 

Credem că traficul pe site-ul web este foarte important pentru succesul fiecărei afaceri. Vă ajutăm să vă clasificați în motoarele de căutare prin design-urile noastre optimizate SEO.

Determinăm cerințele și obiectivele clientului nostru, creăm grafică, precum și proiectăm scheme de culori, machete și fonturi.

Abordăm fiecare client în mod diferit și oferim servicii personalizate, care corespund nevoilor fiecărei afaceri în parte.

Ne adaptăm fiecărui domeniu și garantăm un site de prezentare cu un design modern și o administrare ușoară.

Ajutați clienții să vă găsească afacerea ușor

Înainte de a porni realizarea site-ului de prezentare, ne informăm asupra tuturor obiectivelor, cerințelor și specificațiilor dumneavoastră și creăm conținut personalizat, adaptat publicului țintă.

Oferim analiză completă, expertiză la cele mai înalte standarde și o experiență personalizată!

Puteți vinde orice, inclusiv produse digitale descărcabile. Magazinul oferit de noi este plin de caracteristici, inclusiv metode de plată, urmărirea inventarului, transport, taxe, instrumente de marketing și multe altele. Woo Commerce devine rapid cea mai importantă platformă de comerț electronic din lume.

Oferă-i clientului tău o experiență de cumpărare plăcută ca la Mall, sigură ca la bancă, simplă ca la magazin și mai rapidă decât toate, din prima zi !

 

Pentru ca la KDD Online, totul este mai usor.