Mentenanta website

Administrare si mentenanta Web Site


Orice site poate fi atacat sau virusat, chiar daca protectiile pe care le avem pe servere reduc drastic sansele de atac. Daca se intampla totusi acest lucru ne obligam sa devirusam gratuit site-ul, inlocuind ultimul backup disponibil.


Apelati cu incredere la expertii KDD

In cazul in care siteul Dvs este construit pe platforma Wordpress si a fost spart, sau aveti probleme repetate de securitate, nu ezitati sa ne contactati. In afara de curatarea siteului (platforma, pluginuri, tema) adaugam mai multe pluginuri si scripturi care ajuta ca siteul sa fie cat mai sigur in fata atacurilor cibernetice.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mentenanta website

KDD Online  Servicii SEO

Dacă aveți o afacere minunată cu un site minunat, doriți să fie găsit. Optimizarea motorului de căutare (SEO) este cea mai bună metodă pentru ca oamenii să vă descopere afacerea. SEO este o sarcină care necesită muncă și timp. Uneori nu aveți timp să faceți acest lucru, dar totuși doriți să primiți beneficiile. Aici intrăm. KDD  este o companie full-service de marketing digital care se specializează în SEO. Vom ajuta consumatorii să găsească site-ul dvs., astfel încât să puteți pune energia dvs. în concentrarea asupra afacerii dvs. Oferim pachete pentru a vă satisface nevoile unice. Ne adaptăm planurile la ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Dacă sunteți gata să începeți să câștigați conversii, consultați modul în care serviciile noastre de SEO vă pot ajuta să atingeți acest obiectiv!

 

Cum funcționează SEO

mentenanta site

SEO este procesul de a obține site-ul dvs. să se poziționeze în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie și frazele legate de afacerea dvs. Deci, cum te duce SEO la partea de sus a rezultatelor? KDD Online, opereaza pe baza R.O.C.K.E.T. model: Cercetare

Când vă înscrieți cu noi, vom examina profund compania dvs. Vrem să vă cunoaștem pe dvs. și pe compania dvs. pentru a vă asigura că putem crea cel mai bun plan SEO posibil. Vom analiza peste 200 de factori locali care afectează SEO. De asemenea, ne uităm la concurenții dvs. și vă creăm o analiză detaliată a concurentului pentru dvs.

De ce SEO cu KDD Online

Vom cerceta toate informațiile pe care le putem oferi despre companie, concurenți și industrie! Optimizarea Următorul pas este să vă ajutăm site-ul să fie găsit de mai multe persoane online. Vom face schimbări pentru a ajuta Google să înțeleagă mai bine site-ul dvs. Web. Vom folosi titluri de interes, meta-descrieri și vom actualiza arhitectura site-ului. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți pe calea cea bună către un site web prietenos SEO.

Mentenanta website

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.