Atrageti utilizatorii potriviti, la momentul potrivit

Îți consolidezi reputația și îți crești vănzările.

Plătiți numai pentru rezultate

Îți promovezi business-ul într-un mod original.

Un beneficiu major al publicității Facebook este capacitatea de a ajunge la publicul țintă. Facebook este cea mai vizată formă de publicitate. Puteți face publicitate persoanelor după vârstă, interese, comportament și locație.

Un alt avantaj major al publicității pe Facebook este că aceasta este una dintre cele mai ieftine forme de publicitate. Nu are sens să cheltuiți mai mult în anunțuri radio, reclame de televiziune, panouri publicitare și alte mijloace media tradiționale pentru a ajunge la aceeași audiență.

Publicitatea pe Facebook este rapidă. Aceasta conduce la rezultate imediate. Începi să ajungi la mii de oameni astăzi.

Publicitatea Facebook crește gradul de cunoaștere a brandului, traficul pe site, crește veniturile si vânzările.

Publicitatea pe Facebook va crește atribuirea clienților. Atribuirea este de câte ori publicul dvs. vede brandul; vă va ajuta să vă măriți punctele de contact cu publicul și să conduceți la mai multe conversii în viitor.

Pentru ca la KDD Online, totul este mai ușor.

Promovare pe Facebook / Instagram / Twitter / Linkedin

Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media. Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.

Dacă afacerea dumneavoastră creează deja un conținut grozav, puteți să-l distribuiți cu ușurință pe site-urile media sociale. Puteți posta buletine de știri, fotografii, bloguri și videoclipuri, printre altele. Aceasta este o modalitate foarte bună pentru afacerea dumneavoastră să vă extindă acoperirea și să atrageți mai mulți potențiali consumatori.

Fiecare pagină de social media este optimă pentru scopuri diferite.

LinkedIn vă permite să vă conectați cu firme și să vă conectați cu factorii de decizie din companii.

Promovare Facebook

Facebook și Twitter sunt excelente pentru postarea de actualizări și informații despre compania dumneavoastră și conectarea cu consumatorii. De asemenea, puteți posta videoclipuri interesante și informative pe pagina dumneavoastră YouTube.

Social media este o modalitate foarte bună de a angaja clienții, de a dezvolta relații cu aceștia și de a le conecta la conținut care îi încurajează să le cumpere.

De ce sa alegi social media ?

80% dintre toți utilizatorii de Internet folosesc Facebook, Instagram, Twitter. Are peste 1,85 miliarde de utilizatori. Majoritatea utilizatorilor verifică pagina de de mai multe ori pe zi. Prin urmare, unul dintre cele mai importante beneficii ale publicității pe social media este că utilizatorii dvs. o utilizează zilnic.


Atrageți mai mulți clienți cu Facebook

În ultimii ani, publicitatea în retelele sociale a devenit o strategie de marketing extrem de populara. Asta pentru că este una dintre cele mai eficiente strategii de publicitate plătite, ajutând la obținerea de noi clienți și transformarea acestora în clienți plătitori.
Potrivit studiilor Facebook este platforma cea mai eficienta de publicitate dintre retelele sociale.
Îţi cunoşti clienţii şi afli în timp real care sunt nevoile şi problemele lor.
Fie ca e publicitate local sau global trebuie sa va remarcati.


Îţi cunoşti clienţii şi afli în timp real care sunt nevoile şi problemele lor.
Faceți publicitate local sau global