Promovare Facebook | Optimizare seo | Promovare site|Oferta SEO - KDD

Promovare pe Facebook

De ce Facebook ?

Timpul alocat reţelelor de socializare depăşeşte media de 4h/zi. Cea mai populară reţea de socializare este Facebook.


Atrageți mai mulți clienți cu Facebook

Nu mai e nici un secret faptul că promovarea pe Facebook (sau Facebook marketing), reprezintă una din cele mai mari oportunități pentru orice afacere, fie ea mică sau mare.
Dacă în urma unui sondaj Facebook ieșea la egalitate cu berea printre lucrurile favorite ale studenților din campusurile americane, astăzi Facebook nu mai este doar o „jucărie” a tinerilor. A schimbat modul în care socializăm și poate avea un impact major asupra afacerilor noastre.

Îţi cunoşti clienţii şi afli în timp real care sunt nevoile şi problemele lor.
Faceți publicitate local sau global


Mai multe detalii la Tel: 0733.040.334

Promovare pe Facebook

Atrageti utilizatorii potriviti, la momentul potrivit

Îti consolidezi reputatia si iti cresti vanzarile.

Platiti numai pentru rezultate

Îti promovezi business-ul într-un mod original.

Oamenii de marketing și antreprenorii, cu mic cu mare, și-au creat o pagină de Facebook, au început să posteze,să creeze reclame plătite și au așteptat să se înghesuie clienții să cumpere.

Să fim prezenți nu este de ajuns, trebuie să facem lucrurile corect. Iar pentru asta trebuie să înțelegem…

Pentru ca la KDD Online, totul este mai ușor.

Promovare pe Facebook / Instagram / Twitter / Linkedin

Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media. Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.

Dacă afacerea dumneavoastră creează deja un conținut grozav, puteți să-l distribuiți cu ușurință pe site-urile media sociale. Puteți posta buletine de știri, fotografii, bloguri și videoclipuri, printre altele. Aceasta este o modalitate foarte bună pentru afacerea dumneavoastră să vă extindă acoperirea și să atrageți mai mulți potențiali consumatori.

Fiecare pagina de social media este optima pentru scopuri diferite.

LinkedIn vă permite să vă conectați cu firme și să vă conectați cu factorii de decizie din companii.

Facebook și Twitter sunt excelente pentru postarea de actualizări și informații despre compania dumneavoastră și conectarea cu consumatorii. De asemenea, puteți posta videoclipuri interesante și informative pe pagina dumneavoastră YouTube.

Social media este o modalitate foarte bună de a angaja clienții, de a dezvolta relații cu aceștia și de a le conecta la conținut care îi încurajează să le cumpere.

KDD Online ofera planuri pentru retele sociale de varf precum Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, YouTube, LinkedIn, Pinterest și Houzz.