Promovare pe Google

De ce Google AdWords?

Fiți prezent în căutarea clienților, exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Realizare magazin online, creare site, realizare site ieftin, web design, realizare site de prezentare, realizare site web, realizare site, realizare site web ieftin, creare site, Realizare site de prezentare, creare site web, realizare site bucuresti, creare site ieftin, creare site de prezentare, creare website.

Atrageți mai mulți clienți cu AdWords

Indiferent dacă obiectivul urmărit este creșterea numărului de vizitatori pe site, a vânzărilor online sau fidelizarea clienților, Google AdWords vă poate ajuta.
Realizare magazin online, creare site, realizare site ieftin, web design, realizare site de prezentare, realizare site web, realizare site, realizare site web ieftin, creare site,

Faceți publicitate local sau global

Direcționați anunțurile către clienți din anumite țări, regiuni sau orașe ori către cei aflați la o anumită distanță maximă de compania sau magazinul dvs.
Realizare magazin online, creare magazin online ieftin, realizare magazin virtual, creare magazin online, realizare magazin online bucuresti, creare site magazin online, magazin online ieftin, oferta site web

Atrageți utilizatorii potriviți, la momentul potrivit

Afacerea dvs. este găsită de utilizatorii Google chiar atunci când aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți.
Optimizare SEO, oferta site web, promovare site, seo bucuresti, realizare site de prezentare bucuresti, creare site web ieftin, realizare website bucuresti, realizare site uri, creare magazin online, creare site,creare site de prezentare responsive,

Plătiți numai pentru rezultate

Valoarea investiției depinde de dvs. Începeți cu un buget zilnic convenabil, apoi ajustați-l în timp. Multe afaceri obțin rezultate bune pornind de la un buget zilnic între 50 și 200 RON pe zi.

Promovare pe GOOGLE Adwords

Prin promovarea pe Google, site-ul dumneavoastră se va afla în topul rezultatelor în motoarele de căutare, făcând astfel posibil ca site-ul dumneavoastră sa fie cunoscut de foarte multi potentiali clienti.
Targetarea va fi cat mai exactă, bannerele vor fi create special pentru afacerea dumneavoastră, iar rezultatele acestui tip de reclamă vor fi vizibile încă de la inceput.
Publicitatea prin anunțurile sponsorizate Google Adwords garantează apariţia site-ului pe primele locuri la căutările pe Google după cuvintele cheie pe care le vreți.
Este cea mai eficientă metodă de a avea rezultate bune şi rapide. Veți avea acces permanent la contul dumneavoastră de Adwords, veți ști în fiecare clipă câţi bani mai sunt în cont sau câţi s-au consumat.
Mai mult decât atât, spre deosebire de alte companii, la KDD dumneavoastră veți face plata către Google Adwords și veți avea control permanent asupra bugetelor. Suma plătită către Google se stabileşte de către dumneavoastră. Dacă la un anumit moment dat doriți să faceți o pauză, şi să nu mai investiți în publicitatea plătită, nu veți mai achita nimic nici către noi, căci nu va exista nicio campanie activă ce trebuie administrată.

Pentru ca la KDD Online, totul este mai ușor.

Peste un milion de afaceri se bazează pe Google AdWords.

Creșteți vizibilitatea afacerii
Indiferent dacă obiectivul dvs. este atragerea de vizitatori pe site, creșterea vânzărilor online și a numărului de apeluri telefonice sau fidelizarea clienților, Google AdWords vă poate ajuta.
Interacționați cu clienții pe web.
Vă puteți adresa clienților relevanți, pe site-uri relevante de pe web. O gamă largă de opțiuni vă permit să direcționați anunțurile în funcție de tipul site-ului, tipul segmentelor de public sau să efectuați o activitate de remarketing, la momentul și în locul potrivit.
Activitate măsurabilă, cuantificabilă și flexibilă
Google AdWords vă arată câți utilizatori au remarcat anunțul și câți dintre aceștia au dat clic pentru a accesa site-ul sau pentru a vă apela. Cu ajutorul instrumentelor de urmărire, puteți vedea chiar și vânzările efective generate de site ca efect direct al afișării anunțurilor.
Informare permanentă
Puteți consulta oricând performanțele anunțurilor, prin conectarea la contul Google AdWords. Pentru a economisi timp, vă vom trimite, de asemenea, un rezumat lunar care prezintă toate statisticile importante și indicatorii care contează.
Stop, start, pauză, testare
Puteți modifica anunțurile, încerca termeni dă căutare noi, întrerupe și reporni campania oricând doriți, gratuit – toate aceste operații pot fi efectuate din contul Google AdWords.
Faceți publicitate local sau global
Direcționați anunțurile către clienți din anumite țări, regiuni sau orașe ori către cei aflați la o anumită distanță maximă de compania sau magazinul dvs.
Atrageți utilizatorii potriviți, la momentul potrivit
Afacerea dvs. este găsită de utilizatorii Google chiar atunci când aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.