Atrageti utilizatorii potriviti, la momentul potrivit.

Platiti numai pentru rezultate

Valoarea investiției depinde de dvs. Începeți cu un buget zilnic convenabil, apoi ajustați-l în timp. Multe afaceri obțin rezultate bune pornind de la un buget zilnic între 50 și 200 RON pe zi.

Prin promovarea pe Google, site-ul dumneavoastră se va afla în topul rezultatelor în motoarele de căutare, făcând astfel posibil ca site-ul dumneavoastră sa fie cunoscut de foarte multi potențiali clienți.

Targetarea va fi cât mai exactă, bannerele vor fi create special pentru afacerea dumneavoastră, iar rezultatele acestui tip de reclamă vor fi vizibile încă de la început.

Publicitatea prin anunțurile sponsorizate Google Adwords garantează apariția site-ului pe primele locuri la căutările pe Google după cuvintele cheie pe care le vreți.

Este cea mai eficientă metodă de a avea rezultate bune şi rapide. Veți avea acces permanent la contul dumneavoastră de Adwords, veți ști în fiecare clipă câţi bani mai sunt în cont sau câți s-au consumat.

Promovare pe Google

Mai mult decât atât, spre deosebire de alte companii, la KDD dumneavoastră veți face plata către Google Adwords și veți avea control permanent asupra bugetelor. Suma plătită către Google se stabilește de către dumneavoastră.

Dacă la un anumit moment dat doriți să faceți o pauză, şi să nu mai investiți în publicitatea plătită, nu veți mai achita nimic nici către noi, căci nu va exista nicio campanie activă ce trebuie administrată.

Pentru ca la KDD Online, totul este mai usor.

Majoritatea companiilor folosesc Google AdWords.

Cresteti vizibilitatea companiei

Fiti mereu in contact cu clientii dumneavoastra online.

Obiectivele dumneavoastra trebuie sa fie atragerea de noi vizitatori pe site, transformarea lor in clienti, in doue cuvinte CRESTEREA VANZARILOR!

Va ajutam sa va adresati clientilor pe site-urile relevante.

Aveti la dispozitie o gama variata de instrumente pentru a redirectiona anunturile in functie de piata tinta.

Activitate masurabila, cuantificabila si flexibila

Cu ajutorul Google AdWords

–        Aflati numarul utilizatorilor care au remarcat anuntul si cati dintre acestia au vizitat site-ul sau v-au sunat.

–        Vedeti vanzarile generate de site in urma publicarii anunturilor

Informare permanenta

Puteti consulta oricand performantele anunturilor prin contul Google AdWords.

Lunar va transmitem un rezumat cu privire la statisticile de referinta pentru a economisi timp.

Stop, start, pauza, testare

Puteți modifica anunțurile, încerca termeni de căutare noi, întrerupe și reporni campania oricând doriți, gratuit.

Remarcati-va pe plan local sau la nivel global cu ajutorul publicitatii!

Promovare pe Google

Adresati-va clientilor dintr-un anumit oras, regiune sau tara.

Atrageti clientii potriviti la momentul oportun.

Compania dumneavoastra va fi remarcata de utilizatori cand vor cauta serviciile sau produsele oferite in motoarele de cautare.

De ce Google Ads ?

Fiți prezent în căutarea clienților, exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți.
Atrageți mai mulți clienți cu Ads Indiferent dacă obiectivul urmărit este creșterea numărului de vizitatori pe site, a vânzărilor online sau fidelizarea clienților, Google Ads vă poate ajuta.
Faceți publicitate local sau global