Realizare site
site magazin online pret
Dezvoltare web
8 martie 2020

SEO poate stimula clasarea site-ului dumneavoastră prin utilizarea cuvintelor cheie. Mai mulți oameni vă vor putea găsi afacerea dar și un site frumos proiectat.

Echipa noastră talentată vă poate oferi site-ul dumneavoastră ideal. Chiar și după ce site-ul dumneavoastră este terminat, continuăm să efectuăm teste de performanță. Vrem să fim siguri că site-ul dumneavoastră rulează cât mai bine posibil. Îmbunătățim constant paginile pentru a le face mai bune pentru dumneavoastră și consumatorii dumneavoastră.

Dacă sunteți gata să creați site-ul dumneavoastră de vis, contactați-ne astăzi pentru a discuta cu un specialist !

Site-ul va fi profitabil pentru dumneavoastră și pentru noi va fi o referință bună.

Pe baza analizei vă vom pregăti o campanie eficientă de publicitate pe internet, care se va adapta nevoilor dumneavoastră.

– Înscrierea afacerii pe Google My Business – clienții vă vor găsi pe Google Maps, dar și în căutările locale. În plus puteți primi recenzii și veți avea șansa să oferiți câteva informații despre activitatea dumneavoastră.

– Postări pe Facebook – imagini, video, pachete promoționale săptămânale.

-Postări pe Instagram – Studiile arată că Instagram are o rată de interacțiune de 5 ori mai mare decât Facebook.

SEO (Search Engine Optimization) – vizibilitate mai bună în motoarele de căutare.

AdWords – serviciu oferit de Google prin care puteți distribui anunțuri și bannere în motorul de cautare, dar și pe site-urile partenere către publicul țintă pe baza intereselor sau cuvintelor cheie.

Facebook Ads – prin intermediul căruia se realizează campanii foarte targetate ce livrează anunțuri către publicul țintă în platforma FacebookInstagram și Messenger.

-Adăugare Newsletter pe site cu noutăți și oferte .

-Boost Posts Button – Facebook – conținut redat aproape instantaneu. De îndată ce Facebook îl revizuiește și îi dă avantajul, va începe să ajungă la mai multe persoane. Și orice tip de post poate fi stimulat – mesaje scurte, imagini, videoclipuri, link-uri către un site web etc.

-Adăugare Badge pe site-ul tău sau al partenerilor – devii vizibil pentru utilizatorii altor site-uri.

Comments are closed.