Servicii webWant create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

servicii web, mentenanta site

 

Doriți să aveți propria dvs. afacere de succes pe internet?  Răspunsul pentru dvs. este să creați un magazin online cu noi și să vindeți mai multe produse la un cost mai mic. Designul modern, funcționalitatea și claritatea, controlul administrației și tranzacționarea pe Internet este mai ușoara decât oricând!

 

Vă oferim crearea unui magazin online profesionist (magazin web) la prețuri accesibile, rapid și eficient. Acestea includ grafică și funcții adaptate particularităților personalizate, cu optimizare SEO avansată.

Vă oferim:

servicii web, mentenanta site

  • soluție universală cu o mulțime de caracteristici și opțiuni de configurare în pachetul de bază, cum ar fi; (abilitatea de a compara produsele, adăugați recenzii la produse, știri, ultimul produs, diverse tipuri de produse de afișare și sortare, bannere publicitare, …)
  • un mediu ușor de administrat și intuitiv care va gestiona magazinul (deci vom ști ce se întâmplă în magazinul electronic) (statistici integrate privind vânzările, veniturile și traficul …)
  • scheme de reducere, cupoane de reduceri, buletine de știri de e-mail, …
  • opțiunile de plată care includ transferul bancar sau bancar,
  • SEO optimizare magazin web
  • utilizarea site-ului  în mai multe limbi , alegerea valutei.

servicii web, mentenanta site

Dacă va doriți un site profesional de eCommerce, atunci ar trebui să știți ce tip de caracteristici ar trebui să ofere clienților săi.

Funcționalitățile și caracteristicile diferă de la proiect la proiect.

servicii web, mentenanta site

Cu toate acestea, unele dintre caracteristicile comune și importante pe care orice site web de comerț electronic ar trebui să le aibă în mod ideal sunt:

– Design personalizat și interfață utilizator

– Structura de navigare ușoară și clasificată

– Un checkout securizat pe o pagină

– Optimizare

– Opțiuni personalizate de construire și de căutare avansată

– Gestionarea ușoară a conținutului

– Metode multiple de plată

– carduri, COD, bancar net etc

– Oferte & Reduceri

– Integrarea Google Analytics

– Vânzări încrucișate și vânzări ulterioare

– Cele mai vândute și produse conexe

servicii web, mentenanta site

În economia competitivă de astăzi, cheia pentru orice afacere mică este creșterea și rezultatele.

Acesta este motivul pentru care aici, la KDD ONLINE, avem o echipă de experți pregătiți gata sa va fie alaturi  să obțineți cele mai bune rezultate din internet cu soluțiile noastre de web design .

Consumatorii se îndreaptă acum spre Internet pentru a căuta produse sau servicii de care au nevoie, din acest motiv  obținerea unui site sau a unui magazin online  cât mai bun  joaca  un rol foarte important în afacerea dvs.

64% dintre utilizatorii de internet caută produse sau servicii , clientul va sta pe site-ul dvs. 50 de milisecunde timp in care isi va forma o opinie despre afacerea dvs.

96% dintre utilizatorii cercetați au declarat faptul ca au luat o decizie de a lucra sau de a comanda de pe un magazin online datorita  impactului pe care l-au avut cu site-ul, al ușurinței cu care au găsit ceea ce cautau și al designului prietenos.

Așadar, un design potrivit  ar putea face  diferența intre alegerile consumatorilor dvs.!

servicii web, mentenanța site

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.