Realizam site-uri web
pentru toate tipurile de afaceri


Site-ul dumneavoastră este, cel mai probabil, prima legătură între un potențial client și afacerea dumneavoastră. În câteva secunde, comunicarea dumneavoastră digitală trebuie să convingă, să liniștească și să încurajeze clientul. Chiar dacă nu vă dați seama, fiecare detaliu al design-ului site-ului dumneavoastră a fost gândit cu exactitate pentru a vă oferi o experiență web care să reflecte identitatea dumneavoastră.


Combinăm designul de înaltă performanță și creativitate prin integrarea fără probleme a tuturor elementelor esențiale ale site-ului dumneavoastră web pentru a îndeplini obiectivele pe care le-ați stabilit. .


Fiecare detaliu conteaza

KDD ONLINE dorește să se ocupe de tot, în ceea ce privește imaginea dumneavoastră pe internet, fie prin realizarea unui site de prezentare, fie prin realizarea unui magazin online.

Doriți un site web sau un magazin online? Site-ul dumneavoastră are nevoie de revizuire sau optimizare pentru a fi găsit în motoarele de cautare? Aveți nevoie de ajutor în optimizarea SEO, marketing online și PR online ?


Lucram îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea prototipuri care să ilustreze pe deplin proiectul propus.

Realizare site de prezentare

Prin urmare, este important ca grafica, programarea, ergonomia, interactivitatea, accesibilitatea, compatibilitatea cu diferite medii de afișare și optimizarea pentru cercetare să facă obiectul unei analize aprofundate.

Vă oferim:

Cereti-ne ajutorul si noi ne ocupam de toate solicitarile dumneavoastra !

Când realizam  pagini web, încercăm să echilibrăm impresia plăcută și caracterul practic al site-ului. Preferăm linii curate, structură transparentă și clară, utilitate și accesibilitate.

În mai puțin de 5 zile puteți avea propriul website la prețuri avantajoase.

În prezent, un site web de calitate este foarte important pentru un marketing de succes. Site-ul bine conceput nu numai că informează despre cele mai recente întâmplări din compania dvs., dar site-ul web bine conceput vă poate oferi potențiali clienți, parteneri de afaceri, puteți vinde și câștiga.

În fiecare proiect, subliniem abordarea individuală a clienților. Designul și grafica inovatoare, elegantă și atractivitate, navigarea și administrarea ușoară, funcționalitatea fără probleme, siguranța și serviciile prietenoase sunt ceea ce oferim ca parte a serviciului nostru.

 Proiectele noastre se potrivesc oricărui domeniu de activitate și garantează un design modern și o administrare ușoară.

Clienții ajung mai ușor la dumneavoastră prin intermediul unui site de prezentare.

Nu trebuie decât sa ne dați cerințele dvs. și noi facem restul! Conținutul pe care îl oferiți va fi aranjat astfel încât să obțină un efect vizual atractiv și să evidențieze calitățile afacerii dvs.

Ne mândrim cu crearea site-urilor realizate clienților noștri. Un site foarte bun necesită gândire, analiză și expertiză.

KDD ONLINE creează site-uri web adaptate motoarelor de căutare în scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestuia.

Gestionarea website-ului este acum mai ușoară și o puteți face chiar dumneavoastră. Site-ul dumneavoastră este accesibil și ușor de utilizat. Text, imagini, module de știri, teme specifice, totul este modular și transformabil în câteva clik-uri. Managementul pe termen lung este scopul nostru pentru dumneavoastră.

Conținutul site-ului este depășit ? Interfața site-ului dumneavoastră nu are acces ușor?

Poate că este timpul să vă reproiectați site-ul !

Când construim site-uri, includem mai multe protocoale de securitate care protejează site-ul de atacuri dăunătoare. Ne asigurăm că aceste protocoale sunt pe deplin actualizate în momentul în care vor apărea live.

Găzduim toate site-urile noastre pe servere securizate. Avem propriul expert de securitate care poate repara, elimina software-ul rău intenționat și poate securiza cele mai multe site-uri web în decurs de 24 de ore.

KDD Online – partenerul dumneavoatră de încredere.

Executăm copii de rezervă locale și în afara spațiului de lucru la fiecare 24 de ore. Sunt stocate de asemenea copii de rezervă zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Acest lucru asigură faptul că și problemele care nu sunt imediat evidente pot fi recuperate.

KDD ONLINE  înțelege că, în timp ce site-ul dumnmeavoastră web trebuie să arate excelent, trebuie să reflecte și compania dumnmeavoastră și să creeze o legătură între branding, atât online, cât și offline. Aveți nevoie de un site web care să spună atât clienților actuali, cât și clienților potențiali exact cum îi puteți ajuta.

Design-ul web include  atât aspectul site-ului dumneavoastră cât și textul potrivit.  Site-ul trebuie sa  fie complet optimizat și găzduit pe o platformă sigură pentru a vă pune la locul potrivit pentru ca viitorii  clienți să vă găsească.

Vă putem oferi un design minunat, un text de încredere, o găzduire sigură și un site web prietenos SEO.

În ultimul deceniu, lumea a înregistrat o creștere imensă a internetului. Afacerile lumii devin tot mai mult digitalizate, iar internetul a devenit punctul de legătură între tehnologie și afaceri.

Utilizarea internetului ca mod de stimulare a afacerii tale necesita un site de prezentare responsive în care sa poți prezenta produsul și serviciile tale astfel încât clientul să îl poată accesa și utiliza.

Un design de calitate este atractiv și ușor de citit cu navigare intuitivă.

Cel mai important la un site de prezentare este un design curat care să-i  ajute pe utilizatori să se concentreze mai mult asupra valorii brandului și a conținutului, în loc să îi distragă grafica și cantitățile mari de text.

Noi nu realizăm doar site-uri web ! Construim relații de lungă durată !

Nu am compromis niciodată calitatea și eficiența site-urilor clienților noștri, prin urmare ar trebui sa ne oferiți ocazia de a vă ajuta în realizarea unui site de prezentare responsive.

Realizam site-uri web care sunt ușor de utilizat pe orice dispozitiv și  care comunica clar viziunea dumneavoastră pentru a atrage cați mai mulți clienți. Compania dumneavoastră se schimba mereu și evoluează, la fel și clienții, astfel încât este necesar să puteți edita cu ușurința site-ul dumneavoastră.

Site-ul dumneavoastră va fi realizat pe o platformă care nu necesită ca utilizatorul să dețină cunoștințe de programare.

Prin utilizarea celui mai popular și intuitiv sistem de management al conținutului din lume WordPress Development, veți putea să actualizați cu ușurință conținutul și să îl adaptați rapid la noile provocări din mediul online.

 Scopul nostru este să vă oferim instruirea necesară pentru a vă actualiza site-ul ori de cat ori aveți nevoie. Dar daca aveți nevoie de ajutor, echipa noastră este disponibilă în a vă oferi sprijin.

Cum procedăm :

Descoperim viziunea si targhetul dvs. si al companiei, consolidam relatia de parteneriat, stabilim obiectivele, personalizam strategia. Am creat brandul, deci incepe colaborarea.

Construim relații de lungă durată!

Credem că cele mai eficiente conexiuni sunt cele emoționale. Agenția noastră de web design te ajută să te conectezi cu publicul. Ne concentrăm asupra succesului tău, definind nevoile dumneavoastră și atingându-vă obiectivele.

Planificare: hartă site și realizare site

După întâlnirea inițială, vom schița proiectul, vom crea etape și vom conveni asupra priorităților. Acum avem un plan strategic care se aliniază cu viziunea dumneavoastră inițială și vă ajută să vă atingeți obiectivele.