Clientii ajung mai usor la dumneavoastra prin intermediul unui site de prezentare


Când realizam  pagini web, încercăm să echilibrăm impresia plăcută și caracterul practic al site-ului. Preferăm linii curate, structură transparentă și clară, utilitate și accesibilitate.


În fiecare proiect, subliniem abordarea individuală a clienților. Designul și grafica inovatoare, elegantă și atractivă, navigarea și administrarea ușoară, funcționalitatea fără probleme, siguranța și serviciile prietenoase sunt ceea ce oferim ca parte a serviciului nostru.


Design site web facut ca la carte

Kdd   creează site-uri web adaptate motoarelor de căutare în scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestuia.

Site-ul dumneavoastră este accesibil și ușor de utilizat. Text, imagini, module de știri, teme specifice, totul este modular și transformabil în câteva clik-uri. Managementul pe termen lung este scopul nostru pentru dumneavoastră.

Alege unul din pachetele noastre pentru un
site de prezentare

Vă putem oferi un design minunat, un text de încredere, o găzduire sigură și un site web prietenos SEO.

Un design de calitate este atractiv
si usor de citit cu navigare intuitiva.

Cel mai important la un site de prezentare este un design curat care să-i ajute pe utilizatori
să se concentreze mai mult asupra valorii brandului și a conținutului, în loc să îi distragă grafica și cantitățile mari de text.

Proiectele noastre se potrivesc oricarui domeniu de activitate si garanteaza un design modern si o administrare usoara.

Gestionarea website-ului este acum mai ușoară și o puteți face chiar dumneavoastră. Site-ul dumneavoastră este accesibil și ușor de utilizat.

Text, imagini, module de știri, teme specifice, totul este modular și transformabil în câteva clik-uri. Managementul pe termen lung este scopul nostru pentru dumneavoastră.

Când construim site-uri, includem mai multe protocoale de securitate care protejează site-ul de atacuri dăunătoare. Ne asigurăm că aceste protocoale sunt pe deplin actualizate în momentul în care vor apărea live.

Comandă acum

KDD Online – partenerul dumneavoatra de incredere.


Design responsiv

La KDD Online construim site-uri web prietenoase pentru mediul mobil, concepute pentru a funcționa pe toate dispozitivele.

Optimizare viteza

Viteza de încarcare a unei pagini reprezintă un factor extrem de important așa că imaginile dvs. vor fi comprimate, codul va fi minificat

Securitate avansata

În mod permanent site-ul dvs. va fi monitorizat, securizat prin certificat SSL și peste 30 de metode de protecție aplicate și testate

Suport real

Inginerii noștri mereu gata să te ajute. Dacă ai probleme, te-ai blocat sau ai nevoie de o mână de ajutor, suntem aici ca să te ajutăm

Nu am compromis niciodată calitatea și eficiența site-urilor clienților noștri, prin urmare ar trebui sa ne oferiți ocazia de a vă ajuta în realizarea unui site de prezentare responsive.

Combinăm designul de înaltă performanță și creativitate prin integrarea fără probleme a tuturor elementelor esențiale ale site-ului dumneavoastră web pentru a îndeplini obiectivele pe care le-ați stabilit

Site-ul dumneavoastră va fi realizat pe o platformă care nu necesită ca utilizatorul să dețină cunoștințe de programare.

Prin utilizarea celui mai popular și intuitiv sistem de management al conținutului din lume WordPress Development, veți putea să actualizați cu ușurință conținutul și să îl adaptați rapid la noile provocări din mediul online.

Scopul nostru este să vă oferim