Servicii externalizare, administrare si suport IT

Calculatoarele firmei merg greu? Noi stim ce e de facut! Scapa de problemele it din firma.

În oferta de bază a Kdd Online vei observa o serie de servicii care îți vor face activitatea mult mai ușoară de îndeplinit. În această categorie este integrat și serviciul de MENTENANȚĂ IT, în cadrul căruia ne ocupăm de administrare , gestionare servere, rețea, PC și asigurăm securitate pentru absolut toate informațiile și fișierele pe care firma ta le deține.

Îți punem la dispoziție o serie de soluții de Back-up, ca să prevenim posibila pierdere sau compromitere a datelor formei, oferim servicii de consolidare a infrastructurii IT și căutăm alături de tine cele mai multe soluții pentru a ne asigura că afacerea ta este în siguranță din punct de vedere tehnic.

 

De la timpul de răspuns al solicitarilor până la rezolvare, ajutorul oferit de Kdd este rapid, rezolvând problema semnalată. Știm că echipa ta nu are nevoie doar de răspunsuri, ci și de soluții IT eficiente.


De aceea, garantăm contractual că vei primi răspunsuri de la unul dintre experții noștri IT în mai puțin de 15 minute, la fiecare solicitare. Mai mult, pentru orice incident care îți blochează activitatea, ai garanția că vom rezolva problema în aceeași zi lucrătoare. Noi nu doar îndeplinim KPI-urile din contract, ci oferim solutii reale la problemele întâmpinate.

 

Te ajutam sa gasesti solutia optima pentru afacerea ta!