Optimizare SEO | @Digital KDD Online | Vizibilitate Sporită|Promovare site

Optimizare SEO

SEO

Optimizarea SEO este un serviciu esențial pentru orice afacere online, această metoda de promovare online oferindu-vă trafic, conversie și implicit clienți în plus pentru afacerea pe care o conduceți.


Optimizare site SEO

Creștem numărul de vizitatori ce cauta pe Google servicii sau produse ca ale dumnevoastră.
Social media – vă ajutăm să construiți o comunitate în jurul brandului dumnevoastră, care să devină un ambasador al serviciilor sau produselor dumnevoastră.
E-mail marketing – vă ajutam să trimiteți email-uri clienților sau posibilor clienți. Acest serviciu de promovare online este printre cele mai eficiente.


Mai multe detalii la Tel: 0733.040.334

optimizare seo, promovare site

Promovare prin SEO

promovare site, optimizare site, optimizare seo pret, preturi seo, constructie site web, servicii optimizare seo, optimizare website

SEO este procesul de îmbunătățire a clasamentului site-ului dumneavoastră în rezultatele motorului de căutare.

Când oamenii caută o afacere sau un produs, aceștia se îndreaptă către motoarele de căutare. Motoarele de căutare precum Google folosesc algoritmi pentru a clasifica site-urile web pentru a oferi cele mai relevante informații celor care caută.

Optimizarea site-ului dumneavoastră cu SEO permite să apară în rezultatele motorului de căutare pentru cuvintele cheie și frazele legate de afacerea dumneavoastră. Acest lucru este extrem de important deoarece, atunci când site-ul se situează pe o pozitie mai buna, mai mulți oameni vor putea să vă găsească afacerea online, să vă contacteze și, în cele din urmă, să devină clienți.

promovare site, optimizare site, optimizare seo pret, preturi seo, constructie site web, servicii optimizare seo, optimizare website

De fapt, mulți clienți nu depășesc prima pagină a rezultatelor, iar primele trei rezultate organice primesc mai mult de 50% din clicuri. Menținerea clasamentelor de top este esențială pentru direcționarea traficului spre site-ul dumneavoastră și pentru atragerea mai multor clienți.

SEO este o investiție pe termen lung, dar este una de care afacerea ta are mare nevoie.

Fiecare afacere care se gândește la viitor își dorește să ajungă în prima pagină a rezultatelor Google pe anumite căutări. Aceste poziții aduc trafic de calitate care se convertește în clienți mai multi, ceea ce înseamnă că veniturile se îmbunățesc semnificativ, mai ales că investițiile în reclame pot fi mult diminuate. Cum ajungi însă să cucerești aceste poziții atât de importante? Nu este magie la mijloc, dar nu este nici ușor.

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

SEO pe site-ul propriu

Optimizăm conținutul pe site și ne asigurăm că elementele SEO sunt corecte pentru fiecare pagină în parte, astfel încât motoarele de căutare să înțeleagă subiectul discutat și rolul lui în cadrul site-ului. De asemenea, site-ul trebuie să respecte recomandările motoarelor de căutare prin asigurarea unei experiențe bune pentru utilizator. Acest lucru înseamnă, că paginile trebuie să se încarce rapid, conținutul să fie foarte util și calitativ, iar imaginile să fie atractive și relevante. Dacă toate acestea sunt îndeplinite, recompensele nu vor întârzia să apară. Calitatea contează cel mai mult.

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

Ce este SEO ?

SEO ( Search Engine Optimization). Este procesul de optimizare a site-ului pentru a obține o clasare mai bună pe paginile motoarelor de cautare. Există trei părți importante pentru o campanie SEO eficientă. Aceste părți sunt optimizate pe pagină, optimizate în afara paginilor și rapoarte. Nici o parte nu este mai mult sau mai puțin importantă decât celelalte.

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

Optimizarea on page :

Optimizarea pe pagină este procesul de asigurare că site-ul are codul scris corect, astfel incat motoarele de cautare sa-l indexeze. Totodata aceasta operatiune include si etichetele de titlu corespunzătoare, etichetele de descriere și conținutul unic. De asemenea, este important să vă structurați în mod corespunzător datele, astfel încât motoarele de căutare să le poată citi cu ușurință.

Optimizare off page :

Optimizarea off page este procesul de creare a unor linkuri externe către site-ul dumneavoastra. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este obtinerea de link-uri reale ( introducerea in directoare web ) către paginile relevante ale site-ului dumneavoastră.

servicii web, gazduire web, servicii de web design, mentenanta site, gazduire site web, servicii web design bucuresti

Raportarea

Raportarea este importantă deoarece, dacă nu știți cum funcționează site-ul dumneavoastră în timp, nu puteți măsura rezultatele. Acest lucru face foarte dificil să se determine unde ar putea fi următorul pas. Există multe instrumente gratuite, cum ar fi instrumentele Google pentru webmasteri și Google Analytics, pe care le putem utiliza pentru a vă determina dacă structura site-ului dumneavoastră este solidă și dacă optimizarea dumneavoastră în afara paginii merge bine.

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

KDD Online  Servicii SEO

Dacă aveți o afacere minunată cu un site minunat, doriți să fie găsit. Optimizarea motorului de căutare (SEO) este cea mai bună metodă pentru ca oamenii să vă descopere afacerea. SEO este o sarcină care necesită muncă și timp. Uneori nu aveți timp să faceți acest lucru, dar totuși doriți să primiți beneficiile.

Aici intrăm. KDD  este o companie full-service de marketing digital care se specializează în SEO. Vom ajuta consumatorii să găsească site-ul dvs., astfel încât să puteți pune energia dvs. în concentrarea asupra afacerii dvs. Oferim pachete pentru a vă satisface nevoile unice. Ne adaptăm planurile la ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Dacă sunteți gata să începeți să câștigați conversii, consultați modul în care serviciile noastre de SEO vă pot ajuta să atingeți acest obiectiv!

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

Cum funcționeaza SEO

SEO este procesul de a obține site-ul dvs. să se poziționeze în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie și frazele legate de afacerea dvs.

Deci, cum te duce SEO la partea de sus a rezultatelor?

KDD Online, opereaza pe baza R.O.C.K.E.T. model: Cercetare

Când vă înscrieți cu noi, vom examina profund compania dvs. Vrem să vă cunoaștem pe dvs. și pe compania dvs. pentru a vă asigura că putem crea cel mai bun plan SEO posibil.

Vom analiza peste 200 de factori locali care afecteaza SEO.

De asemenea, ne uităm la concurenții dvs. și vă creăm o analiză detaliată a concurentului pentru dvs. Vom cerceta toate informațiile pe care le putem oferi despre companie, concurenți și industrie! Optimizarea Următorul pas este să vă ajutăm site-ul să fie găsit de mai multe persoane online. Vom face schimbări pentru a ajuta Google să înțeleagă mai bine site-ul dvs. Web. Vom folosi titluri de interes, meta-descrieri și vom actualiza arhitectura site-ului. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți pe calea cea bună către un site web prietenos SEO.

Continut

Un mare site web este regina, dar conținutul este rege. Cu cât aveți mai mult conținut, cu atât mai bine vă veți clasifica cu SEO.

Oricine vizitează site-ul dvs. așteaptă un conținut de calitate care să îi ajute să facă o achiziție. Vom oferi subiecte de discuții pentru dvs., astfel încât să puteți începe să scrieți mesaje care vor atrage consumatori !

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

Cuvinte cheie

Știm importanța alegerii cuvintelor cheie corecte și vă ajutăm să generați cuvinte cheie care vor conduce traficul către site-ul dvs. web.

De asemenea, vom examina utilizarea de către concurenți a cuvintelor cheie și vom furniza un raport de cartografiere a cuvintelor cheie și resursele necesare pentru a înțelege cuvintele cheie eficiente.

Procesul nostru de cercetare cheie de cuvinte cheie va va ajuta sa obțineți un trafic valoros pe site-ul dumneavoastră.

servicii web, gazduire web, servicii de web design, mentenanta site, gazduire site web, servicii web design bucuresti

Media castiga si legături

Dacă aveți conținut extraordinar, doriți ca oamenii să o vadă. Vă vom ajuta să vă promovați conținutul, astfel încât alte site-uri vor dori să le împărtășească și să vă facă legătura cu dvs. Atunci când mai mulți oameni văd conținutul dvs., aceștia vor vizita site-ul dvs., vor afla mai multe despre afacerea dvs. și, în final, vor deveni clienți.

Testarea – Primul nostru pas este de a obține trafic pe site-ul dvs., dar nu ne oprim acolo. Vrem să vă asigurați că obțineți un trafic valabil care duce la conversii. Vom testa totul pentru a vă asigura că campaniile dvs. sunt eficiente. Dacă nu, vom face îmbunătățiri pentru a obține conversiile valoroase ale afacerii dvs.

De ce aveti nevoie de SEO ?

Imaginați-vă că sunteți în vacanță într-un oraș cu care nu sunteți familiarizat. Vă bucurați de vacanță când, dintr-o dată, aveți o durere de dinți rea. Știi că trebuie să vezi un dentist, deci ce faci? Cercetare. Te duci on-line și de cercetare pentru un dentist locale. Citiți recenziile oamenilor pentru a vedea ce dentist are cea mai bună muncă. Puteți chiar să întrebați unii dintre personalul hotelului dacă au recomandări. În cele din urmă, vei ajunge la biroul unui medic dentist. Acesta este procesul pe care toata lumea il traverseaza atunci cand cauta un produs sau un serviciu care sa le satisfaca nevoile.

optimizare site – KDD Online

servicii web, gazduire web, servicii de web design, mentenanta site, gazduire site web, servicii web design bucuresti

Când oamenii caută o afacere ca a ta, ei se vor întoarce la motoarele de căutare pentru ai ajuta să găsească afacerea potrivită. SEO este importantă, deoarece pune afacerea dvs. în partea de sus a rezultatelor căutării. Dacă utilizatorii caută cuvinte cheie legate de afacerea dvs., vor putea să vă găsească înregistrarea. Fără SEO, afacerea dvs. va fi lipsită de consumatori.

Cat costa SEO?

Prețul pentru SEO diferă de fiecare companie și de ceea ce oferă în planul său. Nu există nicio reglementare sau preț standard pentru SEO, astfel încât prețul planului dvs. va depinde de mărimea afacerii dvs. și de amploarea serviciilor de care aveți nevoie.

KDD  ofera numeroase planuri pentru a vă potrivi afacerii. Prețurile noastre sunt transparente, astfel încât veți ști exact unde vor merge banii.

De asemenea, oferim optimizarea site-urilor mobile pentru a vă asigura că site-ul dvs. este prietenos cu dispozitivele mobile. Și vă vom ajuta să vă configurați pagina Google Analytics, completată cu urmărirea conversiilor și analiza traficului.

De asemenea, veți primi un reprezentant de cont dedicat, astfel încât să știți întotdeauna cu cine să vorbiți dacă aveți întrebări sau nelămuriri. Acestea sunt doar câteva din multele lucruri pe care le oferim în pachetele noastre de prețuri.

De unde stiu unde merg banii mei ?

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

Politica noastră este transparența de 100%. Dacă intenționați să investiți banii, vrem să știți exact unde merge. Vom spune unde se îndreaptă fiecare leu și cum vă va ajuta compania să se dezvolte.

Poate fi dificil să te angajezi într-o companie de SEO. Dacă este prima dată când folosiți o companie de SEO, înțelegem că este dificil să găsiți cea potrivită pentru afacerea dvs. S-ar putea să nu fiți siguri de modul în care funcționează sau de ceea ce obțineți în pachetul dvs.

Facem tot posibilul pentru a elimina aceste sentimente, permițându-vă să știți tot ceea ce primiți, cum va funcționa și rezultatele pe care le veți câștiga. KDD Online lucreaza împreună cu dvs. pentru a vă satisface nevoile și ce este mai bine pentru afacerea dvs.

Nu sunteți doar un alt client pentru noi. Știm că compania dvs. este unică și că avem timp să ne cunoaștem compania.

Scopul nostru este de a crea cea mai bună strategie pentru afacerea dvs., care vă va permite să câștigați cea mai mare rentabilitate a investiției.

Sunteti gata sa incepeti cu un plan de SEO personalizat ?

promovare online, promovare seo, promovare site web, promovare website, promovare google

Simțiți-vă liber să verificați serviciile noastre SEO online și contactați-ne astăzi pentru a vorbi cu un strateg.

SEO

  • Setare Keywords
  • Setare Description
  • Setare Robots.txt
  • Setare Sitemap.xml
  • Setare Metatags

Suntem incantati sa va ajutam afacerea să creasca!