Marketing digital – servicii profesionale de promovare online

Campanii Google ADS

Campanii Facebook

Campanii Instagram

SEO

Plata pe clic (PPC)

În timp ce SEO poate dura mai multe luni înainte de a vedea rezultatele, PPC poate începe să conducă trafic relevant pe site-ul tău în momentul în care vor apărea anunțurile live. Cu alte cuvinte, PPC vă poate ajuta să stabiliți o prezență în rezultatele căutării, în timp ce câștigați clasamentele organice cu SEO.

Cu PPC, marketerii licitează pentru plasarea într-o legătură sponsorizată a unui motor de căutare.

Selectați cuvintele cheie pe care doriți să declanșați anunțurile dumneavoastră și setați o sumă licitată maximă. Dacă suma dumneavoastră licitată se situează printre cele mai ridicate, anunțurile dumneavoastră vor apărea deasupra înregistrărilor organice din rezultatele căutării atunci când utilizatorii caută cuvintele cheie pe care le-ați selectat.

Costul publicității depinde de popularitatea cuvântului cheie și a competiției. Dacă există mai multă concurență, costul pe click va fi mai mare.

Social Media

Paginile social media sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru companii de a face publicitate. Afacerea dumneavoastră are potențialul de a ajunge la mii de oameni prin intermediul site-urilor de social media. Cheia pentru a ajunge la oameni este utilizarea unui plan adecvat de management social media.

Dacă afacerea dumneavoastră creează deja un conținut grozav, puteți să-l distribuiți cu ușurință pe site-urile media sociale. Puteți posta buletine de știri, fotografii, bloguri și videoclipuri, printre altele. Aceasta este o modalitate foarte bună pentru afacerea dumneavoastră să vă extindă acoperirea și să atrageți mai mulți potențiali consumatori.

Facebook, Instagram, Google Business: interesul pentru Social Media este din ce în ce mai mare la persoane de vârste și preocupări diverse, tocmai de aceea această modalitate de abordare a clienților poate crește semnificativ traficul din site și produce vânzări importante.

KDD Online oferă planuri pentru rețele sociale de vârf precum Facebook, Instagram si YouTube

Promovare prin SEO

SEO este procesul de îmbunătățire a clasamentului site-ului dumneavoastră în rezultatele motorului de căutare.

Când oamenii caută o afacere sau un produs, aceștia se îndreaptă către motoarele de căutare. Motoarele de căutare precum Google folosesc algoritmi pentru a clasifica site-urile web pentru a oferi cele mai relevante informații celor care caută.

Optimizarea site-ului dumneavoastră cu SEO permite să apară în rezultatele motorului de căutare pentru cuvintele cheie și frazele legate de afacerea dumneavoastră. Acest lucru este extrem de important deoarece, atunci când site-ul se situează pe o pozitie mai buna, mai mulți oameni vor putea să vă găsească afacerea online, să vă contacteze și, în cele din urmă, să devină clienți.

SEO este o investiție pe termen lung, dar este una de care afacerea ta are mare nevoie.

Iata care sunt principalele motive pentru a alege sa lucrati cu noi:

  • beneficiați de o echipă dedicată ce poate veni cu soluții eficiente în organizarea oricărei campanii de marketing online;

  • serviciile acoperă o gamă completă de competențe în design, programare, optimizare și promovare site;

  • strategiile de marketing pe care le concepem vor fi realizate ținând seama de toate detaliile implicate, de specificul domeniului de activitate, de piața pentru care sunt concepute, de preferințele clienților vizați, de bugetul disponibil etc.

  • realizăm soluții personalizate pentru majoritatea tipurilor de campanii de marketing online;

  • punem accent rezultate, o comunicare cât mai bună și pe evaluarea frecventă a rezultatelor obținute.

Kdd Online